Savaitgalį daugiausia policijos iškvietimų Klaipėdoje – dėl barnių šeimose

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo 301 iškvietimą dėl įvairių pažeidimų ir nusikaltimų. Dažniausiai pareigūnų pagalbos prireikė dėl nesiliaujančio triukšmo bei barnių šeimose. Dėl šių ir kitų įvykių patruliai sulaikė bei nuvežė į komisariatus 64 asmenis, surašė 13 protokolų už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, tarp jų 3 neblaiviems vairuotojams ir 3 automobilininkams, kurie vairavo mašinas neturėdami vairuotojų pažymėjimų.

Penktadienį naktį Kauno gatvėje buvo bandytas apiplėšti žmogus. Ties Kauno 45 namu  pastebėti du vaikinai, kurių vienas atitiko plėšiko apibūdinimą. Pastebėjęs pareigūnus, vaikinas ėmė bėgti, į reikalavimą sustoti nereagavo, vengė sulaikymo. Panaudojus spec. priemones - lazdą ir antrankius - sulaikytas 1994 m. gimęs Šilutės plento gyventojas.
Naktį gautas pranešimas, kad prie S. Šimkaus g. 21namo moteris ir vyras bando pavogti prirakintą dviratį. Nuvykus buvo pastebėta prie dviračio betupinti moteris. Ant dviračio užrakto matėsi pjovimo žymės. Moteris sulaikyta.

Naktį Taikos prospekte prie baro vyko muštynės. Nuvykus pastebėtas ir sulaikytas įtariamasis, spardęs ant žemės gulintį vaikiną.
Šeštadienį ryte  Nemuno gatvėje esančioje įmonės teritorijoje sulaikytas 1954 m. gimęs vyras, kuris pjovė tvoros stulpelius, norėdamas juos pavogti.

Po pietų gautas pranešimas, kad prie Naikupės 18 namo tamsaus gymio moteris pardavinėja kontrabandines cigaretes. Nuvykus sulaikyta moteris, kurios rankinėje  aptikta 11 pakelių cigarečių  su Rusijos federacijos banderolėmis.

Sekmadienį per pietus ties Naikupės g. 18 namu pastebėta dar viena moteris, kuri pardavė kitai moteriai pakelį cigarečių. Jos rankinėje aptikti 8 pakeliai kontrabandinių cigarečių.

Vakare gautas pranešimas, kad Nendrių gatvėje grupė jaunuolių neša į garažą, esantį Upelio gatvėje, įvairius daiktus, kurie gali būti vogti. Apžiūrinėjant teritorija  tarnybiniu automobiliu, pastebėta,  kaip 4 jaunuoliai nulipo nuo tvoros ir nešėsi įvairių daiktų. Pamatę patrulius, jie pradėjo bėgti ir mėtė daiktus, bet du jaunuoliai buvo sulaikyti. 

Vakare prie Baltijos pr. 5 namo pastebėti girtaujantys vyrai. Moteris pranešė, kad vienas neblaivus vyras  jos ir žaidžiančių vaikų akivaizdoje spardė mažą rudą šuniuką. Dėl šio įvykio sulaikytas 1972 m. gimęs D. Š.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių