Savaitgalį Klaipėdoje – neblaivių vairuotojų šou

Uostamiesčio Kelių policijos tarnybos patruliams šis savaitgalis pasitaikė itin įtemptas. Į pareigūnų rankas pakliuvo išskirtinai daug neblaivių vairuotojų, tarp jų – ir muzikos mokytojas.

Neramumai prasidėjo dar penktadienio vakarą. Policijos patruliai gavo pranešimą, kad Smeltės gyvenamajame rajone, vadinamajame Nendryne viršijamas greitis. Chuliganas BMW markės automobiliu raižė „saules“ automobilių stovėjimo aikštelėje.

Vairuotojas nepakluso jį sustabdyti bandžiusiems pareigūnams. Sprukdamas nuo patrulių kelių erelis smarkiai rėžėsi į betoninę tvorą. 1988 m. gimimo vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,24 promilės.

Šeštadienio vakaras budėtojams pažėrė dar daugiau staigmenų. Vienas neblaivus vairuotojas pareigūnų buvo sučiuptas net du kartus. Pirmąsyk apie 20 val. 1982 m. gimimo klaipėdietis sustabdytas Bangų gatvėje. Jis vairavo juodą „Audi A4“ markės automobilį. Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,55 promilės.

Surašę teisės pažeidimo protokolą pareigūnai Raimundu prisistačiusį klaipėdietį paleido. Tiesa, su sąlyga, kad neblaivus jis daugiau nevairuos. Vis dėlto laisvę pajutęs vyras toliau „vaidenosi“ Klaipėdos miesto keliuose. Apie 3 val. nakties patruliai gavo pranešimą, kad Naujakiemio gatvėje įtartinai vinguriuoja tas pats „Audi“ markės automobilis. Panašu, per kelias valandas jo vairuotojas spėjo dar labiau įkaušti, nes įpūtė daugiau nei praėjusį kartą – 2,76 promilės.

Pilietis buvo sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos miesto policijos komisariatą. Jis jau ne kartą baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Šįsyk už necenzūrinių žodžių vartojimą pažeidėjui bus skiriama atitinkama bauda.

Raimundo automobilis nutemptas į saugomą automobilių stovėjimo aikštelę. Įvykio medžiagą nagrinės Klaipėdos apylinkės teismas.

Nepasisekė ir dar vienam miestiečiui. Tą pačią naktį apie 1.30 val. patruliams įkliuvo įtarimą kelyje sukėlęs 1966 m. gimimo Edmundas. Sustabdytas vairuotojas labai išsigando, jis taip pat buvo apsvaigęs nuo alkoholio – įpūtė 1,95 promilės. Kaip paaiškėjo, vyras dirba muzikos mokytoju. Iš Klaipėdos jis važiavo namo į Plungę. Šiam vairuotojui gresia piniginė bauda arba teisės vairuoti atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam dalampochki

tam dalampochki portretas
vyGdomas?

Kokogo goda roždenija?

Kokogo goda roždenija? portretas
...1988 m. gimimo vyrui. Reikėtų rašyti - vyrui, gimusiam 1988 metais.

aa patruliu vadovybei dalampochki

aa patruliu vadovybei dalampochki portretas
baudu planas jei vygdomas ir gerai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių