Savaitgalį pajūryje darbavosi vagys

Šeštadienį pajūryje nesnaudė ilgapirščiai. Vagys savinosi neapdairiai paliktus vertingus daiktus ir pridarė nemenkų nuostolių. Į ilgapirščių akiratį pateko ir Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančio vaikino turtas.

Šeštadienį apie 15 val. uostamiesčio policijos pareigūnams pranešta, kad Žvejų gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje iš automobilio „VW Tiguan“ įsilaužimo žymių nepalikę vagys pasisavino nemažai vertingų daiktų. Ilgapirščių laimikiu tapo apie 2 tūkst. eurų vertės kompiuteris, 150 eurų vertės kietasis diskas ir 300 eurų kainuojančios ausinės. Iš viso JAV gyvenantis 18-metis vaikinas patyrė beveik 2,5 tūkst. eurų nuostolių.

Šeštadienį policijos pareigūnams pranešta ir apie dar vieną vagystę iš automobilio. Apie įvykį pranešusi 1995 m. gimusi pareiškėja pasakojo 16 val. Karklėje pastebėjusi, kad iš automobilio dingo 600 eurų. Nukentėjusioji teigė mananti, kad pinigai iš automobilio galėjo būti pavogti Klaipėdoje, Danės gatvėje.

Vagys nesnaudė ir Palangoje. Policijos pareigūnams pranešta apie šeštadienio rytą Jūros gatvėje esančiuose poilsio namuose įvykdytą vagystę. Pranešta, kad iš neužrakinto kambario buvo pavogtas 1987 m. gimusiai moteriai priklausantis telefonas. Patirtas nuostolis įvertintas 670 eurų.


Šiame straipsnyje: vagysvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Aciu tiems, kurie privede prie to....27 meteliai praejo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių