Savaitgalį siautėjo girti kelių ereliai, sulaikytas ir „CityBee“ vairuotojas

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Palangos ir uostamiesčio pareigūnai turėjo daug darbo.

Sekmadienį apie 3 val. kurorte sulaikytas girtas „Toyota“ vairuotojas, kuris vairavo automobilių nuoma užsiimančios bendrovės „CityBee“ mašiną. Paaiškėjo, kad vyras dar ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Kaip praneša socialinio tinklo „Facebook“ paskyra „Reidas“, vairuotojas pamatęs policijos automobilį įšjungė šviesas, taip bandydamas neatkreipti pareigūnų dėmesio. Vyriškiui buvo nustatytas 1.20 prom. alkoholio girtumas. Mašina pristatyta į saugomą policijos aikštelę.

Pirmadienio naktį, apie 3 val., Palangos policijos pareigūnai pamatė staiga į kiemus pasukusį automobilį. Paaiškėjo, kad vairuotoja atvykusi iš Panevėžio.

Birutės alėjoje moteris iššoko iš transporto priemonės ir pradėjo rankinėje ieškoti raktų. Taip mėgino suklaidinti patrulius, jog dar tik ketina vairuoti.

Merginai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0.95 prom.

Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Reidas" nuotr.

Sekmadienį, apie 15.15 val., tik įvažiavus į uostamiestį, Vilniaus plente, policija sustabdė neblaivią moterį, kuriai nustatytas 3.12 prom. alkoholio girtumas. Maža to, „Daewoo Lanos” automobilyje moteris specialioje kėdutėje vežėsi trejų metų vaiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
Įdomu, ką padarė meras, kad mieste būtų sumažintas girtų vairuotojų, chuliganų, nedirbančių parazitų kiekis? Ką jis iniciavo? Ką padarė meras , kad mieste mažėtų oro tarša, triukšmas etc.?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na būkit geri nevadinkite šių KELIŲ PADUGNIŲ ar KELIŲ PRIETRANKŲ nekaltų paukštelių vardu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių