Savaitgalio girtumo rekordas pajūryje – 3,44 promilės

Pajūryje savaitgalį siautėjo girti vairuotojai. Du įkaušę vyrai sukėlė eismo įvykius. Vieno iš jų metų sunkiai sužalota moteris. Daugybinius sumušimus patyrė ir pats avarijos kaltininkas.

Avarija Palangoje, Liepojos plente įvyko šeštadienį apie 23.40 val. 44-erių metų vairuotojas nesuvaldė automobilio „Audi A6“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusi automobiliu „Hyundai Getz“. Pastarąją transporto priemonę vairavo 37-erių metų moteris.

Automobilį „Audi A6“ vairavęs vyras buvo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,85 promilės. Mašinos „Hyundai Getz“ vairuotoja buvo blaivi.

Eismo įvykio metu sunkiai sužalota moteris. Medikai jai diagnozavo raktikaulio lūžį. Moteris gydosi ambulatoriškai. Sužalojimų neišvengė ir eismo įvykį sukėlęs vyras. Jam diagnozuoti daugybiniai kūno sumušimai.

Dar vieną eismo įvykį neblaivus vairuotojas sukėlė Plungėje, Blendžiavos gatvėje. 19-likos metų vaikinas nesuvaldė automobilio „Audi 80“ ir nuvažiavo į griovį.

Jaunam vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,17 promilės. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Neblaivus automobilio vairuotojas sulaikytas.

Du girti vairuotojai į areštinę uždaryti Gargžduose. Sekmadienį apie 0.50 val. Klaipėdos gatvėje buvo sustabdytas automobilis „Audi A4“. Policijos pareigūnai 20-ies metų vairuotojui, gyvenančiam Klaipėdos rajone, Lapių kaime, nustatė sunkų girtumo laipsnį – 2,84 promilės.

Šio savaitgalio neblaivaus vairavimo rekordininku pajūryje tapo 41-erių metų vyras. Jo vairuojamą automobilį „Honda“ policijos pareigūnai sustabdė Gagržduose, Lyros gatvėje. Vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,44 promilės.

Abu pažeidėjai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Panele Milda Skiriute,rašinėdama informacijas apie nutikimus gatvėse ar keliuose ne rūšiuokite žmonių blaivumo skalėje -- ,,vidutinis girtumas,lengvas girtumas ar sunkus girtumas".Bet kuriuo atveju reikia tiesiai konkrečiai užrašyti - GIRTAS .Ir viskas .O parašius - ,,vidutinis ar lengvas girtumas" gaunasi lyg ir savotiškas teisinimas... Matot - jis dar ne taip labai girtas. Nusikaltai neblaivus , tai ir esi GIRTAS. Ir esi Nusikaltėlis Sunkinančiomis Aplinkybėmis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių