Senamiestyje sulaikytas girtuoklis iš Marijampolės

Šeštadienio vakarą Klaipėdos policijos pareigūnai kartu su Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojais surengė vakarinį patikrinimą. Tvarkdariai senamiestyje drausmino girtaujančius ir triukšmaujančius asmenis, keliems jų surašyti pažeidimų protokolai.

Reidas prasidėjo 16 val. ir tęsėsi iki vidurnakčio. Reaguodami į gyventojų skundus kontrolieriai lankėsi karščiausiuose senamiesčio taškuose – kavinėse ir naktiniuose klubuose.

Žmonės pranešė, kad iš kai kurių barų savaitgaliais kyla nepakeliamas triukšmas. Tačiau į vietą nuvykusiems pareigūnams pasirodė priešingai – buvo tylu tarsi kapinėse.

„Nuo 20 val. pradėjome tikrinti senamiesčio kavines Žvejų, Turgaus, Tomo gatvėse, stebėjome, ar neparduodami alkoholiniai gėrimai nepilnamečiams. Veikiausiai dėl prasto oro lankytojų buvo nedaug. Prevenciškai įspėjome, kad neaptarnautų nepilnamečių, išaiškinome atsakomybes už triukšmavimą“, – aiškino Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Kiek vėliau prie Sukilėlių gatvės pastebėti penki įtartini asmenys. Įsismaginę jaunuoliai ruošėsi gerti alų, todėl pareigūnai jiems liepė nedelsiant pasišalinti.

Apie 21.30 val. Teatro aikštėje įtarimą sukėlė dar vienas įsismaginęs vyriškis.

V. Valio žodžiais, jis vos pastovėjo ant kojų, kibo prie praeivių, prašinėjo pinigų. Girtuoklis prisistatė, esą gimė 1981 metais, gyvena Marijampolėje ir Klaipėdoje atsidūrė atsitiktinai.

„Mane atvežė Marijampolės policija ir čia paleido“, – burbuliavo jis.

Patikrinus išsipūtusias vyro kišenes rasti trys plastmasiniai stipraus vyno buteliai. Marijampolietis teisinosi negalėjęs išgerti rugsėjo 1-ąją, todėl užsipirko daugiau. Kad atsigriebtų už blaivybės dieną.

Triukšmadarys sunkiai gaudėsi aplinkoje, todėl buvo išvežtas į areštinę. Už girtuoklystes viešoje vietoje jam surašytas protokolas.

Apie 23.30 val. tikrintojai dar kartą sugrįžo į Žvejų gatvę. Iš vieno baro sklido garsi muzika. Už viešosios tvarkos trikdymą jo savininkams bus pritaikyta administracinė atsakomybė.

„Triukšmauti galima iki 22 val. Gauname daug nusiskundimų, todėl negalime nereaguoti. Tuo metu kituose baruose buvo tylu kaip kapuose“, – šyptelėjo V. Valys.

Reido metu tvarkdariai pažeidėjams surašė du protokolus. Policija su Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojais toliau vykdys naktinius patikrinimus visą rugsėjį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Pirdziai nusipeneje,ateis ir jums laikas

nu va

nu va portretas
net viena pijoka pagavo

opa

opa portretas
ooo,snipa pagavo,i kamera skubiai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių