Senolė bandė atimti svetimą vaiką

Neprognozuojami ligoti žmonės klaipėdiečių tyko ne tik viešose vietose, bet ir daugiabučių namų laiptinėse.

Moteris paprašė policijos apginti nuo neadekvačiai besielgiančios kaimynės.

25 metų jauna mama Naujakiemio gatvėje savo namo laiptinėje lipo laiptais ant rankų laikydama savo kiek daugiau nei metukų amžiaus dukrą.

Kai moteris pasiekė trečiojo aukšto laiptų aikštelę, iš vieno buto staiga išbėgo senyva moteris, prikišo mažylei prie kaklo peilį. Senolė rėkte rėkė mamai į veidą, kad ši nešasi ne savo vaiką ir galbūt nori mažylę nužudyti.

Nesuvokiamai besielgianti pagyvenusi moteris stvėrė vaiką už striukės gobtuvo ir bandė jį įsitempti į savo butą.

Vaikelio mama apgynė atžalą ir apie įvykį pranešė policijai. Jauna moteris parašė pranešimą apie įvykį ir paliko šį dokumentą policijos komisariate.

Pareigūnai ilgokai ieškojo raštą parašiusios klaipėdietės, o kai galiausiai ją rado, nusprendė, kad įvykis vertas atskiro tyrimo.

Kaltininkę nebus sunku rasti.

Tačiau jeigu paaiškės, kad senolė serga psichikos liga, nežinia, ar pavyks ją priversti gydytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
Seimunai sprendzia priima , nereikalingus save saugojancius,turtuolius ginancius,o psichiskai nesveikusnkurie zudo,smurtauja ,serga psichine liga negali isleisti istatymo,kadjuos gydyti.Turiu kaimyne ,mamai uzeina snatves dimensija.Gyvena viena ,prirasitus vaistus ne visada isgeria.Bet paguldyti pagydyti negali,nes ji nesutinka.Juk ji ligonis ir ji nesupranta,kad jai butu tik geriau.

Esame nesaugūs savo šalyje.

Esame nesaugūs savo šalyje. portretas
Esame nesaugūs savo šalyje. Psichiniai ligoniai turi savo teises ir neliečiami. Apie NELAIMĘ niekas negalvoja. Svarbu neliečiamas mūsū seimas, apsaugoti visi ponai ir aplink juos supantys įstatymai. Kam reikalingos visos istancijos - jei neatlieka savo pareigų ...

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
ar turite seną mamą , tai va, kas turi pasakys, kad tai senatvės demensija ar kaip ji vadinasi.Mano mama guli lovoje ir šaukia, noriu savo vaikų,kodėl jie nesėdi prie manęs? Ši senutė tik dėl sveikatos taip padarė,tą patvirtintintų ir mūsų psichiatrai.O kaip seni žmonės išeina iš namų ir pasiklysta?Tegul aš būnu neteisi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių