Senolis nepastebėjo taksi automobilio

Taksi važiavusiai klaipėdietei neilga kelionė baigėsi ligoninėje. Avarija, kurios metu sužeista keleivė, įvyko dėl į pagrindinį kelią automobiliu išlėkusio 81-erių senolio.

Taksi ir "Renault" markės automobilis susidūrė darbo dienos popietę Poilsio ir Raudonės gatvių sankirtoje. Iš šalutinio kelio išniręs senyvo amžiaus vyras tiesiog nepastebėjo priešais važiuojančios mašinos.

Į devintą dešimtį įkopęs klaipėdietis, kaip įtariama, dėl savo neapdairumo sukėlė rimtą pavojų sau bei kitiems eismo dalyviams.

Į įvykio vietą išskubėjusio Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos vyr. patrulio teigimu, susidūrusios transporto priemonės suknežintos nepataisomai.

Avarijos kaltininkas – garbaus amžiaus vairuotojas. Taip pat neatmetamas faktas, jog ir taksistas galėjo viršyti greitį. Jis segėjo saugos diržą, todėl sužalojimų nepatyrė.

Tačiau keleivei prireikė medikų pagalbos.

Netikėto smūgio sukrėstas jaunas taksi vairuotojas sunkiai rinko žodžius. Jo klientė – 53-ejų klaipėdietė buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Vėliau moteris išleista gydytis namuose.

Kelių policijos tarnybos administracinės veiklos ir eismo įvykių tyrimo skyriaus vyresniojo tyrėjo Andriaus Adomaičio žodžiais, šiuo metu atliekamas administracinis tyrimas.

Teismo medicinos ekspertai aiškinsis, koks sveikatos sutrikdymo mastas padarytas nukentėjusiai keleivei.

Būtent nuo jų išvados priklausys eismo įvykį sukėlusio senolio atsakomybė. Arba ji liks administracinė, arba bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tuomet pensinio amžiaus vyrui grėstų baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arunas

Arunas portretas
As taksi dirbu jau 8 metai. Pastovios problemos kelyje yra su senyvo amziaus zmonem. Arba vaziuoja labai letai negu leistinas greitis, arba be posukiu ir t.t....

saulius.

saulius.   portretas
Visiems reiktu kam suejo 70 metu ir vyresniems, anuliuoti teise vairuoti ir nebus tikiu nesamoningu avariju.

Bevardis

Bevardis portretas
Pensijinio amziaus zmonems reiktu kas met pralaikyti vairavimo kursus, nes nei ziedinej sankryzoj moka vaziuoti ir kitose sankryzose, darbo metu as i zieda ivazevau antra juosta ir kartu i trece juosta ivazevo pensijinio amziaus moteris kuri pradejio mane spausti i pirma juosta kurioje jau buvo ir kitas automobilis ir taip sukeldama avarine situacija
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių