Šiauriniame rage nesėkmingai automobiliu manevravęs latvis atsakomybės neišvengs

Svečias iš Latvijos šeštadienį Klaipėdoje, Šiauriniame rage, netyčia taranavo parkomatą ir mėgino išvengti atsakomybės.

Pasprukti iš įvykio vietos jam nepavyko dėl pilietiškų klaipėdiečių.

Eismas vasaros savaitgaliais Šiauriniame rage, link kelto švartavimosi vietos, prilygsta judriausioms miesto gatvėms piko metu.

Poilsiautojai, besikeliantys keltu per marias, stengiasi savo automobilius pastatyti kuo arčiau Senosios Smiltynės perkėlos. Tad nenuostabu, kad mašinos Šiauriniame rage ne tik paliekamos ant žolynų, jau ir žalioji veja arčiau uosto tvoros tapo dar viena eismo juosta, nors, už kelių šimtų metrų, priešais piliavietę, yra specialiai automobiliams įrengta patogi ir erdvi stovėjimo aikštelė.

Tačiau akivaizdu, kad žmonėms ji nepatinka, nes esą „per toli nuo kelto“. Tad noras privažiuoti prie „pat laiptų“ vienam jaunam svečiui iš Latvijos įsimins ilgam.

Šeštadienį po pietų savo „Opel“ markės automobiliu manevruodamas latvis atsitrenkė į parkomatą, kiek jį išjudindamas ir gerokai nubraižydamas savo paties mašinos šoną.

Tikėdamasis, kad jo niekas nematė, jaunuolis jau buvo pasirengęs išvažiuoti lauk lyg niekur nieko. Tačiau čia pat pastebėjo, kad yra fotografuojamas, tad suvokė, jog atsakomybės jam išvengti nepavyks, maža to, kelią jam užblokavo ir didžiulis autobusas. Tad jaunuolis išlipo iš mašinos ir laukė policijos.

Įvykis buvo užfiksuotas, miestui padarytas nuostolis dėl išjudinto parkomato dar neįvertintas. Todėl tikėtina, kad baudos kvitas Latvijos pilietį pasieks jau namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AL

AL portretas
Latvija - Vencpilis, Liepoja, Jūrmala, Sigulda, ta pati Ryga ... Kiek poilsiavom, nė viename is jū nesusidūrėme su parkavimo problema... Rygoje šeštadienį 100-mečio šventė, prie turgaus, visai netoli centro, laisvų vietų aikštelėse tikrai buvo .. Nu pas mus kas darosi, sunku ir paaiškinti ..

Oi oi

Oi oi portretas
Gėda .ten ne gatvė,o košmaras..Ten jokio parkavimo neturi būti tokioj siauroj gatvelėje.Pirma paruošti parkavimui.Nugrūdo keltą į tolybę,niekam nepatogu.Nors pėstiesiems tiltą suregstų...

Anonimas

Anonimas portretas
Ketvirtis amziaus praejo nuo nepriklausomybes! Kas nors gero padaryta? Kur normalus parkingas? Kada ta ''Laivits'' teritorija virs Memel miestu? Kada? Kiek galima laukti? Postsovietinis miestas su tokia pat valdzia!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių