Šilutiškis pretenduoja į bukiausio nusikaltėlio titulą

  • Teksto dydis:

Dar visai neseniai Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo visuomenę apie jaunuolį, kuris tris kartus nesėkmingai bandė pavogti automobilius. Kovo 2-ąją pareigūnai ir vėl sulaukė pranešimo apie galimai pavogtą transporto priemonę.

Trečiadienį apie 10 val. į Šilutės rajono policijos komisariatą kreipėsi 41 m. Šilutės gyventoja, kuri pastebėjo, kad iš jos kiemo Cintjoniškių g. buvo pavogtas automobilis „Audi 80“.

Tą pačią dieną apie 13.55 val. automobilio vagis buvo sulaikytas. Pareigūnai sulaukė pranešimo, kad į vieno asmens kiemą įvažiavo įtartina transporto priemonė, kurios duomenys atitiko pavogtosios „Audi“, todėl nedelsiant buvo išsiųsti trys policijos ekipažai.

Minėtas automobilis buvo pastebėtas Antšyšių kaime. Pareigūnams mėginant jį sustabdyti, vairuotojas spustelėjęs greičio pedalą, stengėsi atsikratyti pareigūnų, tačiau nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo žvyrkelio ir įklimpo. Tą pačią akimirką pasprukti mėginęs vaikinas buvo sulaikytas.

Paaiškėjo, kad tai tas pats 19-metis, kuris dar šiais metais nesėkmingai bandė pavogti tris automobilius. Pastebėta, kad mėgstamiausia šilutiškio automobilio markė „Audi“, nes tris iš keturių kartų vaikinas pavogė šiuos automobilius.

Regis, įtariamasis nenutuokia, kokie nemalonumai jo laukia. Šiuo metu į teismą perduotos trys bylos, netrukus jį pasieks ir ketvirta.

Vaikinui už šią vagystę gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apie s

apie s portretas
kas cia zmonem daros aplinkui vieni debilai

USA

USA  portretas
Ginkluotas? Tu gal neebziurek filmų ;D

s

s portretas
jei beglys ginkluotas,tai policijos pareigunas garantuotai butu negyvas,kvailas poelgis tai labiau policijos pareiguno, o ne vagies kuris tiesiog bega
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių