Skandalingajam E. Ostapenkai gresia belangė

Už incidentą žinomoje uostamiesčio picerijoje skandalingajam atlikėjui Eugenijui Ostapenkai Klaipėdos miesto apylinkės teismas skyrė dvylikos parų areštą. Tačiau prie savo buto durų išvydęs keturis uniformuotus pareigūnus E.Ostapenka pabūgo ir durų jiems neatidarė.

Užsirakino duris

"Gal jau atskubėjo konvojus vykdyti teismo nutartį? Aš nežinau. Nemanau, kad už necenzūrinių žodžių vartojimą žmones reikia sodinti į kalėjimą", – piktinosi nuolat reikalų su policija turintis klaipėdietis.

E.Ostapenka tikino, kad nelemtas incidentas nutiko rugsėjo vidury.

"Vieną dieną man paskambino neva koncerto užsakovas, pasiūlė susitikti ir pakalbėti dėl koncerto Klaipėdos centre. Jis atėjo su savo draugu ir pasiūlė nueiti į Klaipėdos centre esančią piceriją. Pasakiau, jog esu pasiėmęs labai mažai pinigų, o jie atsakė, kad viskas tvarkoje ir kad jie pavaišins", – pasakojo atlikėjas.

Kompanija užsisakė alaus už 10 eurų. Vienu metu E.Ostapenkos kompanionai pakilo ir išėjo parūkyti.

"Bet jie negrįžo. Padavėja paprašė atsiskaityti, o aš tiek pinigų neturėjau ir pasakiau, kad paliksiu savo tapatybės kortelę ir kitą dieną atsiskaitysiu. Tačiau ji iškvietė policiją", – teigė E.Ostapenka.

Į barą – su mama

Picerijos darbuotojai tikino, esą šis klientas elgėsi nemandagiai, daužė alaus bokalus ir kumščiu į stalą, viešai keikėsi.

E.Ostapenka tikino, kad kitą dieną jis apsilankė picerijoje ir atlygino žalą.

"Padavėja pasirašė kvitą, kuriame pažymėta, jog aš atsiskaičiau, o picerija neturi jokių pretenzijų man. Ten net pažymėta, kad jokių necenzūrinių žodžių aš nenaudojau", – tikino E.Ostapenka.

Tačiau teisme picerijos darbuotoja paliudijo priešingai ir pareiškė, kad atlikėjas vis dėlto keikėsi, o pateiktą sąskaitą nusviedė ant grindų.

Darbuotoja aiškino, kad į barą skandalingasis atlikėjas užsuko vienas ir prisėdo prie kitų klientų, kurie jau buvo apmokėję sąskaitą.

Esą E.Ostapenka dešimties eurų skolą už penkis išgertus bokalus atnešė kitą dieną, lydimas mamos.

Baustas jau 6 kartus

Dainele apie dviratuką išgarsėjusiam E.Ostapenkai vakaronė picerijoje atsirūgo administracinio teisės pažeidimo byla dėl smulkaus svetimo turto pagrobimo ir nedidelio chuliganizmo.

Sulaikymo metu vyrui nustatytas 2,16 prom. girtumas.

Bylą išnagrinėjusi teisėja nutarime pažymi, kad pakartotinai per metus buvo padarytas tos pačios rūšies – viešosios tvarkos pažeidimas, už kurį atlikėjui jau buvo paskirtos administracinės nuobaudos.

"E.Ostapenka baustas administracine tvarka, turi 8 galiojančias nuobaudas, tačiau vagystę padarė pirmą kartą. O už viešosios tvarkos pažeidimus jis baustas net 6 kartus ir nors paskirtas nuobaudas – baudas sumoka, tačiau tai rodo, kad švelnesnės nuobaudos E.Ostapenkos elgesiui įtakos neturi, nes jis ir toliau sistemingai pažeidinėja viešąją tvarką", – rašoma nutartyje.

Teismas pritaikė griežčiausią kodekse numatytą nuobaudą – areštą. Jos dydis nustatytas šiek tiek didesnis nei minimalus, tai yra 12 parų.

"Aišku, jog skųsiu šią nutartį. Juk aš pateikiau pažymas, kad visas baudas esu sumokėjęs", – tikino E.Ostapenka.

Jam jau yra tekę išmėginti areštinės gultus, prieš kelerius metus E.Ostapenkai buvo skirtas 15 parų areštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pardaveja

pardaveja portretas
Dirbau Rimi parduotuvej ir ne karta esu macius ji girta ir besikeikianti. Atejo prie kasos padave alaus skardine ir duoda lita, o alus tuo metu kainavo 2.59 litai dar buvo. Buvo pasakyta, kad truksta, o jis tu ka blet nezinai kas as toks ir ka blet negali uzdet.... cia tikrai jis nesikeikia

Kad "Dviratukas"

Kad "Dviratukas" portretas
velnių priputes tai aišku kap dieną, bet viskas dėl to kad anam trūksta dėmesio ir netrūksta alkoholio.Sunku gyventi kai buvai įžymus o dabar esi niekas

povilas

povilas portretas
Labai gaila, kad žurnalistė iš vis nesigaudo kas yra svetimo turto grobimas ir vagystė. Jai tas pats. Ką Ostapenko pagrobė ar pavogė? Jeigu ne policija, būtų bet kas iš draugų atvažiavęs ir užmokėjęs. Nebūtų buvę šių paistalų. Bet reikia darbo policijai, teismams t.ir t. žmogiškumui vietos ir nebelieka.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių