Stiprus vėjas nuplėšė mokyklos stogą

Šeštadienį Klaipėdą talžęs štorminis vėjas, kurio gūsiai siekė iki 27 m/s, nuplėšė Sendvario mokyklos skardinio stogo dalį.

Vėjo niokojamą mokyklą pastebėjo kaimynystėje daugiaaukštyje gyvenantys klaipėdiečiai. 4 aukštų mokyklos stogas, kaip ir visas pastatas ne taip seniai atnaujintas.

Šeštadienį po pietų uostamiestyje siautė didesnis nei 20 m/s vėjas, gūsiais jo greitis siekė 27 m/s. Įsisukę sūkuriai atplėšė Sendvario mokyklos stogą ir dalį jo nudraskė. Medinės stogo konstrukcijos, krisdamos į žemę, susmigo kaip ietys. Dalis pastato liko neuždengta, spėjama, kad įstaigos patalpas gali apgadinti gausus lietus, kuris prognozuojamas ir sekmadienį bei pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:)  portretas
reikia miesto merui nuotraukikes nusiusti tegu pasigrozi kur pinigai nyksta ir kaip daro ale renovacijas:)

sirdis skauda

sirdis skauda portretas
ir as sios mokyklos mokine,baisu ka su musu mokykla padare.truksta zodziu.....

Anonimas

Anonimas portretas
Taip, taip. Tie darbininkai dabar dirba, bet įsivaizduoju kaip jie sutvarkys vėl ant durniaus. Stogas nuplėštas iš stadiono ir Tilžės gatvės pusių. Aš ne statybininkė, bet kai pamačiau susiraičiusią skardą pamaniau, kad popierius. Taip mvadinasi dirba darbininkai ir taip vadinasi naudojam Europos pinigėlius, baisu, gėda. Aš manau, kad sutvarkius stogą garantinis laikotarpis (5-10 m) turi būti skaičiuojamas iš naujo.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių