Studentė dingo pakeliui į bendrabutį

Kas atsitiko 20-metei studentei, sekmadienį vakare pakeleivinga mašina grįžusiai į Klaipėdą ir dingusiai be pėdsakų, suka galvas ne tik jos artimieji, draugai, bet ir Klaipėdos policininkai.

Kas atsitiko 20-metei studentei, sekmadienį vakare pakeleivinga mašina grįžusiai į Klaipėdą ir dingusiai be pėdsakų, suka galvas ne tik jos artimieji, draugai, bet ir Klaipėdos policininkai.

Justina Šikšniūtė savaitgalį viešėjo pas močiutę Šilutėje. Vakare internetu susisiekusi su pakeleivius pasiryžusiu pavėžėti vaikinu ji važiavo į uostamiestį, kur studijuoja Klaipėdos universitete. Mergina gyvena Statybininkų prospekte 43-uoju numeriu pažymėtame studentų bendrabutyje.

Pakeliui iš Šilutės mobiliojo ryšio telefonu ji susirašinėjo su artimiausia drauge, minėjo, kad baigia išsikrauti jos telefonas ir žadėjo grįžusi paskambinti.

Po 21 val. minėta draugė nesulaukė žadėtojo skambučio ir susisiekė su Justinos bendramoksle bei bendrabučio kambario drauge ir paklausė, ar mergina grįžo. Neigiamas atsakymas sukėlė nerimą.

J. Šikšniūtės telefonas buvo išjungtas. Po 22 val. draugės nusprendė apie tai pranešti merginos tėvams, pradėjo ieškoti pagalbos per socialinius tinklalapius, pranešė policijai.

Sekmadienį policininkai ėmėsi merginos paieškų. Jie pakalbino vairuotoją, kuris patikino, jog pakeleivę išleido Statybininkų prospekte prie 15 namo. Pareigūnai bandė sužinoti, kas buvo kiti išvakarėse drauge važiavę pakeleiviai.

Kodėl nelengvą rankinę turėjusi mergina išlipo atokiai nuo bendrabučio? Ar vairuotojas sakė tiesą? Ar buvo kitų žmonių, kurie išlipo su J.Šikšniūte kartu? Kas atsitiko merginai ir kur ji yra dabar?

Atsakymų į šiuos klausimus ieškoję pareigūnai sekmadienį dirbo iki vėlumos.

Tuo tarpu internetu žaibiškai pasklido žinia apie be pėdsako dingusią merginą. J. Šikšniūtė yra apie 170 cm ūgio, šviesių ilgų plaukų, vilkėjo juodą paltą, nešėsi baltą sportinį krepšį, pilną daiktų.

Mačiusius šią merginą ar žinančius, kur ji gali būti, prašoma paskambinti policijos Asmenų paieškos skyriaus pareigūnams tel. 354161 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Didele stipribes artimiesiems

joana

joana portretas
na tokios drasios paneles vakare vazineti su pakeleivingom masinom negi nera autobusu labai jau savimi pasitikincios juk tiek atsitikimu baisiu

1

1 portretas
atsiras kaip ir visi kas nuskendes vienam tvenkiny, kas pelkej, kazin kur sita panele bus rasta
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių