Sučiupti „žolę“ rūkę klaipėdiečiai

Policijos patruliai vėlai vakare ir naktį nevengia užsukti į jaunimo pamėgtas vietas ir pasižvalgyti, ar jie leidžia laisvalaikį linksmindamiesi teisėtai. Ne kartą pareigūnams teko įsitikinti, kad toliau nuo namų ir praeivių jauni žmonės vartoja kvaišalus.

Vienas tokių atvejų užfiksuotas trečiadienį, apie 21 val., miško aikštelėje ties Pamario gatve.

Tą vakarą policijos patruliai užsuko į pajūrį, norėdami pažiūrėti, ar jaunieji vairuotojai savo automobiliais neraižo čia asfalto.

Vienoje tokių įvažų pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį BMW 525.

Policininkai pabeldė į langą ir paprašė vairuotoją su jais pabendrauti. Kai vaikinas atidarė mašinos dureles, iš vidaus išsiveržė debesis dūmų, tvoskiančių specifiniu kanapių tvaiku.

Tada ir paaiškėjo, ką toliau nuo žmonių veikia į automobilį susikimšę penki vaikinai.

Pareigūnai mašinoje rado stiklinį indą, pritaikytą narkotinėms medžiagoms vartoti. Be to, čia buvo ir degtukų dėžutė su gniutulėliu kanapių.

23 metų vaikinas prisipažino, kad tai jo daiktai. Jam gresia baudžiamoji atsakomybė už disponavimą kvaišalais.

Kiti keturi vaikinai bus baudžiami už jų vartojimą.

Pareigūnai dažnai paprašo parodyti, kas laikoma jaunų vairuotojų automobiliuose, ypač, kai pastebima, kad jaunuoliai juose sėdi naktį.

Pareigūnai teigia, jog automobilių ar drabužių kišenių apžiūrai atskiros sankcijos nereikia, tai daryti jiems leidžia įstatymas, teigiantis, kad apžiūra galima, kai įtariamas nusikaltimas.


Šiame straipsnyje: žolėnarkomanainarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Savas

Savas portretas
Jokio leidimo nereikia o kur žmoniu privatumas tai čia vadinama ta demokratija tfu itare jie nusikaltima matai rado stovinčia mašina o jei nieko ten žmones nedarytu blogo tai ka pasakytu sorry :/ kam man tas bereikalingas stresas jei aš nieko nedarau manau neturetu taip būt !

t

t portretas
Anksciau viska lauzydavo o dabar ruko zole avinai kontroles reikia ir viduje ne tik lauke

bmw

bmw portretas
prasivietrinkit saliuna,o tai mentai nesnaudzia
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių