Po automobilio gaisro Klaipėdos rajone – šiurpūs įtarimai

Pirmadienio pavakare keliu iš Agluonėnų į Pėžaičius važiavę žmonės pievoje, netoli kelio, pamatė liepsnojantį automobilį. Paaiškėjo, kad mašinoje buvo žmogus. Policininkai aiškinasi tragedijos aplinkybes.

Ugniagesiams apie liepsnų apimtą mašiną pranešta 17.11 val. Ugniagesiai užgesino ugnį ir nustėro pamatę, kad viduje būta žmogaus. Kūnas buvo taip smarkiai sudegęs, kad nebuvo įmanoma nustatyti net velionio lyties.

Panašu, kad automobilis sprogo, nes savaime užsiliepsnojęs automobilis negalėjo visiškai sudegti. Daugelis įvykio vietoje dirbusių ugniagesių taip sudegusios transporto priemonės nėra matę.

Įvykio vietoje atsiradę Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai ėmėsi įvykio vietos apžiūros. Nustebino maždaug už 10 metrų nuo gaisro suniokoto automobilio „Fiat Marea“, pagaminto 1997 m., gulėjęs tvarkingai patiestas pledas, ant jo buvo padėta 1947 metais gimusios klaipėdietės rankinė.

Rankinėje rasti dokumentai rodė, kad automobilio savininkė – 1947 metais gimusi klaipėdietė. Viduje buvo telefonas bei fotoaparatas.

Aiškindamiesi nelaimės aplinkybes Klaipėdos rajono policijos pareigūnai neatmeta nė vienos versijos. Tai galėjo būti savižudybė, bet galbūt įvyko apmaudi nelaimė.

Tikimasi, kad peržiūrėję artimiausių degalinių vaizdo įrašus, išnagrinėję telefono bei fotoaparato duomenis pareigūnai sužinos daugiau.

Pirmiausiai jiems teks laukti teismo medicinos ekspertų išvadų – tikimasi sužinoti automobilyje buvusio asmens tapatybę. Galbūt daugiau paaiškės pasikalbėjus su mašinos savininkės giminaičiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių