Dopingo byloje policija buvo sulaikiusi trenerį B. Vyšniauską

  • Teksto dydis:

Dopingo medžiagų platinimu įtartas Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas ir kelių garsių šalies atletų treneris Bronislovas Vyšniauskas buvo sulaikytas policijos ir uždarytas į areštinę.

„Pas jį namuose buvo atliktos kratos, pareikšti įtarimai, bet jis jau yra paleistas“, – portalui 15min.lt penktadienį vakare sakė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

B. Vyšniauskas laikomas Lietuvos sunkios atletikos tėvu, tačiau jo auklėtiniai turėjo daug bėdų dėl dopingo.

Jo sūnus, keturių olimpinių žaidynių dalyvis Ramūnas Vyšniauskas per karjerą du kartus buvo diskvalifikuotas dėl dopingo. 1997 metais jo organizme rasta testosterono, o 2015 metais – dehistochlorometilas.

Tarptautinė Sunkiosios atletikos federacija sausį pranešė, kad pasaulio vicečempionas bei olimpinis prizininkas sunkiaatletis Aurimas Didžbalis įkliuvo dėl dopingo. Jį treniruoja B. Vyšniauskas.

Lietuvos sunkiaatlečio dopingo testas per pernai metų pasaulio čempionatą Jungtinėse Valstijose, kur jis laimėjo sidabro medalį, buvo teigiamas – federacija pranešė, kad A. Didžbalio organizme rasta draudžiama medžiaga SARM S-22.

Pernai sunkiaatletis buvo pripažintas Lietuvos metų sportininku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
PAGRINDINIŲ PINIGŲ PASKIRSTYMAS (walterchristine001@gmail.com) whatsapp: 001-484-831-7681 Turiu kapitalą, kuris bus naudojamas trumpalaikiam ir ilguoju laikotarpiu paskolinti nuo 2000 iki 900 000 eurų visiems, kurie nori gauti šią paskolą. 2% palūkanų per metus pagal parengtą sumą, nes būtent aš nesu pažeidęs grąžinimo aktą. Galite mokėti maksimumą nuo 3 iki 25 metų, priklausomai nuo pasiruošimo kiekio. Tai yra už jus matyti mėnesinius mokėjimus. Aš prašau jus kaip ranka rašytą patvirtintą skolos pripažinimo ir net kai kuriuos dokumentus pateikti. Conctatti: walterchristine001@gmail.com Conctatti: walterchristine001@gmail.com

ratukas

ratukas portretas
Taip norisi tikėti , kad teisėsauga pagaliau imsis šio neliečiamo VIP'o ir pastatys (pasodins) į vietą. Visi tai žino, bet visi tiek metų tyli... Pagaliau.

Zivile

Zivile portretas
Ar dar tebegeri mizalus ir mergas nuogas vaikais su pimpalu?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių