Sulaikyti policijos ieškoti vyrai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos jūrų ir Vilniaus oro uostuose pasieniečiai sulaikė du Lietuvos piliečius, įtariamus nusikaltimų padarymu. Didžiojoje Britanijoje gyvenančio lietuvio paieška paskelbta prieš pustrečios savaitės, o iš Ispanijos išsiųsto klaipėdiečio – prieš daugiau kaip pusmetį.

Antradienį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto užkardos pasieniečiai jūrų uoste, Pilies kontrolės punkte, patikrino iš Vokietijos keltu atvykusio 24-erių lietuvio dokumentus. Vyras gyvenamąją vietą yra deklaravęs Didžiojoje Britanijoje.

Pasieniečiai nustatė, kad jo nuo praėjusių metų gruodžio 21 d. kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu ieško Klaipėdos policija. Keleivis buvo sulaikytas ir perduotas uostamiesčio policijos pareigūnams.

Tą pačią dieną Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai sulaikė reisu iš Ispanijos per Helsinkį atskridusį 36-erių Klaipėdos gyventoją. Iš Ispanijos jis buvo išsiųstas už šalies įstatymų pažeidimus. Patikrinę vyro dokumentus VSAT pareigūnai nustatė, kad jo paiešką nuo praėjusių metų birželio 22-osios paskelbė Klaipėdos policija. Klaipėdietis įtariamas nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai jį sulaikė ir perdavė sostinės policijos pareigūnams.

Pernai pasieniečiai iš viso sulaikė 610 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga. Beveik pusė iš jų – 285 – įkliuvo Vilniaus oro uoste dirbantiems VSAT pareigūnams. 97 tokius asmenis sulaikė Kauno oro uosto užkardos pasieniečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
Del ko urodu.jaigu jau sulaike tai butinai urodai. Jauciu senai i veidrodi mykoliuk neziurejai .

foto plyz

foto plyz portretas
kur foto tu urodu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių