Sulaikytas telefonus iš vaikų vogęs vyras

  • Teksto dydis:

Vos prieš savaitę skelbta, kad Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė policininku apsimetusį ir telefonus iš nepilnamečių atėmusį vyrą, o vakar, gegužės 14 d., sulaukta dar trijų pareiškimų apie tokius pat nusikaltimus.

Pranešta, jog Debreceno g. ir Taikos pr., Klaipėdoje, pareigūnu prisistatęs 1982 m. gimęs vyras apgaule išviliojo iš nepilnamečių vaikų (du vaikai gimę 2009 ir vienas 2010 m.) tris mobiliuosius telefonus bei keletą eurų, negana to, anot pareiškėjų, vaikai buvo kviečiami ir sėsti į nepažįstamojo automobilį.

Antradienį Klaipėdos m. policijos pareigūnai sulaikė apsimetėlį, jau žinoma ir kuriuose lombarduose priduoti vaikų telefonai – netrukus jie bus paimti ir grąžinti teisėtiems savininkams.

Policijos pareigūnai labai prašo tėvų dar kartą priminti savo vaikams, kad nei policijos pareigūnai nei kitų įstaigų atstovai niekuomet neprašo vaikų ar suaugusiųjų duoti savo telefonų ar grynųjų pinigų.


Šiame straipsnyje: telefonų vagisvagisvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonis

Jonis portretas
Jei įrodyta, kad jis pavogė, kam retušuoti veidą? Parodžius vagį ir plėšiką kitam tikrai nekils noras ką nors apvogti ar apiplėšti.

Tika

Tika portretas
kodėl slepiamas veidas. Visuomenė turi žinoti vagis ir sukčius, kad pamatę gatvėje iškart žinotų kas per tipas

telefonas

telefonas portretas
Sukciaj prarado savo veida-ir vogti grazei nemoka.........tegul stambaus kuno sudejimo vyruka pasodins i savo automobili-kas bus idomu??? Parodikit sio iskripelio veida ir paleiskite.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių