Sulaikytos čigonės, platinusios narkotikus

Uostamiesčio policininkai surengė gerai organizuotą operaciją Žvejybos uosto rajone. Jos tikslas – neutralizuoti narkotikų platinimu besiverčiančius Minijos g. 129 name gyvenančius čigonus.

Labai blogą reputaciją turintis namas anksčiau garsėjo čia vykdomomis vagystėmis, plėšimais bei kitais nusikaltimais. Normaliems šio namo gyventojams čia kasdien darėsi gyventi vis pavojingiau. Name dažną dieną lankydavosi apylinkės inspektoriai bei policijos patruliai.

Po to, kai miesto policijos pareigūnai išgujo iš parduotuvės „Juodkrantė“ prieigų dešimtmečius čia kontrabandiniais rūkalais prekiavusias čigones, jos ėmėsi kitokios nelegalios veiklos. Ne vieną vaiką auginančios moterys savo pačių namuose ėmė pardavinėti heroiną.

Apie tai pareigūnai sužinojo ne tik iš liūdnai pagarsėjusio namo gyventojų. Žinių apie mirtiną čigonių verslą jie gavo iš savo žvalgybos bei kitais, kol kas neatskleidžiamais būdais.

Dešimtys Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos, Patrulių rinktinės bei miesto komisariato pareigūnų prie 129 namo pasirodė vienu metu. Operacijoje dalyvavo policijos bei Valstybės sienos apsaugos kinologai su tarnybiniais šunimis.

Jie užblokavo visus išėjimus ir labai greitai nubėgo iki butų, kuriuose gyvena heroinu prekiaujančios čigonės. Šios tikėjosi prisidengti vaikais, tačiau šį kartą mažyliai jų neišgelbėjo.

Negalutiniais duomenimis, trečiadienį sulaikytos ir į areštinę patalpintos keturios čigonės, viena jų – nėščia. Nutverta 15 narkotikų vartotojų. Įtariamųjų skaičius gali didėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nezinau

nezinau  portretas
jo tagul duoda cigonams busta normalu ir jie givenc normalei ir nepardavines tos slikstibes ir labai gaila cigonu visiem nes ateme vaikus 6

Mile

Mile portretas
krw visa baraka sugadino dbr krw per tuos kriminalistus visi bijo kaska daryt tam barake

nz

nz portretas
sveiki gal zinot kokioi serijoj per tv 3 zinias buvo apie sita baraka
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių