Sunkvežimio vairuotojui pritrūko atidumo

Klaipėdoje, Minijos gatvėje, sunkiasvoris vilkikas sukėlė avariją, kurioje nukentėjo du žmonės.

Apie eismo įvykį Bendrajam pagalbos centrui pranešta vakar 8.49 val. Avarija įvyko pietinėje uostamiesčio pusėje, ties Minijos ir Gilijos gatvių sankryža.

Čia važiavęs sunkvežimis "Volvo" manevravo, vairuotojas norėjo persirikiuoti iš antrosios į pirmąją eismo juostą, kuria važiavo "Audi A6", vairuojamas 33 metų moters.

Milžiniško sunkvežimio vairuotojas nepamatė lengvojo automobilio, jis buvo patekęs į vadinamąją akląją zoną.

Sunkiasvoris automobilis pastūmėjo lengvosios galą. Todėl "Audi" pakeitė važiavimo kryptį ir išlėkė į priešingo eismo juostą.

Čia automobilis susidūrė su priešais atvažiuojančiu "Volvo V70", kurį vairavo 39 metų šilutiškis. Volvas nuo smūgio apsivertė ir rėžėsi į medį.

Eismo įvykio metu buvo sužeisti du žmonės. Abu nugabenti į ligoninę. Vienam jų sumuštas pilvas ir galva, kitam – krūtinė. Lengvųjų automobilių vairuotojai išleisti gydytis ambulatoriškai.

Avarijos kaltininkas 55 metų sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo. Jis buvo blaivus.

Apgadinti visi trys automobiliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kl

kl portretas
gatvėse per tamsu, šviestuvai nevykę- mažai apšviečia, spigina į akis, o ir tuos pačius nelaiku išjungia.tamsios gatvės neturi būti.

nuolat pro ten važiuoju

nuolat pro ten važiuoju portretas
KO ŠVIESAS IŠJUNGIAT DAR NEPRAŠVITUS. VĖL DŪDAI ATRODO, KAD MONORMATYVUS ATITINKA?..Mažai sužeistųjų dar?..

Vilkikvairuotojas

Vilkikvairuotojas portretas
O mazyles mandavosked taip ir lendo po ratais ,jei laikisiu distancija nors 6 metru, jie ne gali suprast kad mano masina sveri ne 1 tona , o 40
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių