Šventojiškę žiauriai sumušė ir apiplėšė kaimynas

Sausio 19-ąją buvusi mokytoja Genovaitė Rekašienė buvo užpulta savo namuose. Staiga išdužo jos virtuvės langas, o po akimirkos kažkuo kietu buvo suduota 76-erių moteriai per galvą.

Drastiškų apiplėšimų pašiurpinti šventojiškiai atsikvėpė – dvi moteris jų namuose užpuolęs, žiauriai sužalojęs ir apiplėšęs vietos gyventojas jau savaitę tupi už grotų.

Užpuolė namuose

Sausio 19-ąją buvusi mokytoja Genovaitė Rekašienė buvo užpulta savo namuose. Staiga išdužo jos virtuvės langas, o po akimirkos kažkuo kietu buvo suduota 76-erių moteriai per galvą.
Bandydama gintis nuo smūgių moteris dengėsi rankomis. Nusikaltėlis daužė G.Rekašienės galvą ir rankas, kiekvienas smūgis laužė pagyvenusios moters kaulus.

Buvusi tremtinė apsimetė mirusia, tikėdamasi, kad plėšikai ją paliks ramybėje.

Panašu, kad nusikaltėlis buvo nusiteikęs nužudyti auką. Išeidamas iš namo jis dar tris kartus smogė pensininkei į galvą ir atsuko dujas.

Kai įsibrovėlis dingo, G.Rekašienė apsirengė ir išėjo pas kaimynus ieškoti pagalbos.

Teismas paleido į laisvę

Po poros dienų paaiškėjo, kad buvusią mokytoją apiplėšė Šventojoje gimęs ir augęs 18 metų Rolandas Kekys.

Tačiau G.Rekašienė, kuri įvykio metu nebuvo praradusi sąmonės, iki šiol įsitikinusi, kad jis buvo ne vienas. Ar moteris neklysta, paaiškės, kai ekspertai ištirs name paliktus pėdsakus.

R.Kekys bene prieš mėnesį panašiai buvo apiplėšęs Būtingės gyventoją. Tada dar nepilnametis  nusikaltėlis teismo sprendimu buvo išleistas į laisvę.

Įpareigojęs Palangos policijos komisariate kartą per savaitę registruotis įtariamąjį teisėjas nepagalvojo, ar jis turės galimybę iš Šventosios nuvažiuoti iki Palangos pakraštyje esančio policijos komisariato.

Šventojiškių žiniomis, vos sulaukęs pilnametystės R.Kekys išėjo iš namų ir apsigyveno apleistame būste, kur gyvena vietos benamiai.

Medikai prilygina stebuklui

G.Rekašienės sūnus verslininkas Gintautas Rekašius pasakojo, kad mamos sveikata po truputį taisosi, bet tai yra tikras stebuklas. Apie tai jam minėjo ir gydytojai. Smūgiai į galvą buvo tokie stiprūs, kad sulaužytos kaukolės skeveldros buvo įstrigusios žaizdose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pati motina prašė policijos, kad uždarytų jį...

Pati motina prašė  policijos, kad uždarytų jį... portretas
Siaubingiausia tai, kad teisėja, prokuroras, policija padarė taip, kad po prieš tai įvykdyto nusikaltimo, tas atmata vėl laisvėje. Sudarė jam sąlygas toliau tęst nusikaltimus. O kaip gi jam gyvent jei jau jis tokio tipo padaras. Prieš tai tik apiplėšė ir nežymų sutrikdymą žmogui padarė, už tai jš ir paleido. Štai rezultatas. O juk ketino moterį nužudyti, tiesiog stebuklas įvyko. Čia teisėsaugos institucijų klaida dėl šio įvykio.

AMB

AMB portretas
Givulys kuri tikrai reiketu utilizuoti.. I kamera ji ir paleisti duju

brangute

brangute portretas
Atleiskit, bet aš sūnaus vietoje tą žvėrį utilizuočiau pats. Siaubingiausia yra tai, kad tokių žverių vis daugės, nes Lietuvoje beveik skatinamas alkoholio vartojimas, vaikai neraginami skaityti, visur stipreniojo galia ir t.t. Tai ar reikia stebėtis, kad auga monstrai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių