Taksistas pripurškė dujų ir apspardė

Klaipėdoje vėl įvyko taksi vairuotojo konfliktas su klientais. Ir vėl nesutarta dėl paslaugos kainos.

Pirmadienį apie 22.30 val. du apie 50 metų vyrai ir moteris taksi važiavo iš miesto centro į Dragūnų kvartalą.

Kaip paprastai būna, keleiviai žinojo, kiek įprasta mokėti už tokią kelionę.

Tačiau šį kartą viskas vyko kitaip, vairuotojas esą pareikalavo sumokėti kur kas didesnę sumą. Keleiviai pasipiktino ir nusprendė išsiaiškinti, ar taksistas nesukčiauja.

Jie pareiškė kviesią policiją ir, dalyvaujant pareigūnams išsiaiškinsią, ar vairuotojas neketino jų apgauti.

Tai išgirdęs taksistas išsitraukė dujų balionėlį ir ėmė juo purkšti keleiviams į akis. Vieną vyrą jis parbloškė ant žemės ir apspardė.

Nelaukęs atvykstančių policininkų taksi vairuotojas nuvažiavo.

Nukentėjusieji išsikvietė pareigūnus, o po to kreipėsi į medikus.

Gydytojai vienam labiausiai nukentėjusiam vyrui nustatė akių nudegimą cheminėmis medžiagomis, užfiksavo ir smūgių bei spyrių paliktas žymes.

Pareiškimą policijai parašę nukentėjusieji teigė, kad dujų kliuvo ir kitiems kompanijos nariams, jiems taip pat nutvilkytos akys bei rankų oda.

Incidentą tiria Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai, jie jau išsiaiškino, kas yra chuliganiškai pasielgęs taksistas, tikimasi artimiausiu jį apklausti.

Gali būti, kad taksi vairuotojas pirmadienio nakties įvykius nupieš visai kitomis spalvomis.

Pastaruoju metu taksistai vis tampa įvairių nusikaltimų veikėjais.

Visų dažniausiai konfliktai kyla dėl pernelyg didelės reikalaujamos už vežimą kainos.

Kai kurių taksi vairuotojai įsigudrina skaitiklius sureguliuoti taip, kad už kelionę šie parodo kelis kartus didesnę kainą nei įprasta.

Dažniausiai muštynės ir kitokie nesusipratimai su taksistais kyla vėlai vakare ar naktį, kai žmonės nori grįžti namo po apsilankymo kavinėse ar restoranuose.

Nors taksi vairuotojai įkaušusius klientus kaltina netinkamu elgesiu, patys taip pat kartais pasinaudoja galimybe apmulkinti.

Tiesa, patys taksi vairuotojai dažniau tampa nusikaltėlių aukomis. Būtent todėl daugelis jų vežiojasi dujų balionėlius.

Būta ir itin skaudžių atvejų, kai, siekdami atimti pinigus ar automobilį, užpuolikai taksistus nužudė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sąžininga

Sąžininga portretas
Nereklamuoju. Gal ir pasigailėsiu kad parašiau, nes ir taip vis sunkiau juos jau išsikviesti. Kvieskit Švyturio tx. Ten mažiausi sukčiai. Kartais yra tokių, kurie maloniai nustebina, kai skaitliukas truputi sumokėti parodo mažiau nei planavai. Tiesa vis daugiau ,,naglų", kurie kažkodėl nusprendę yra, kad gali po kablelio esant nors vienam centui, jau reikalauti iki kito euro apvalios sumos. Man nėra gaila,bet kodėl jie turi teisę reikalauti, kuo jie ypatingi? Juk man už atlikta darbą niekas neprideda nei cento. Erzina taksistų vėlavimai. Čia dažniausiai iš kt. firmų. Jie ima užsakymą būdami visai kitam miesto gale. Blogai. Neleiskite taip daryti, tai kiauliška. Dar baisu kai įsėdi į dvokiančia cigaretėmis mašiną. Visi drabužiai prasmirsta. Man nerūpi kodėl taip jums yra, bet neturit tokiomis mašinomis vežti klientus. Kaip būtų gerai, kad valdžia pažabotų plėšikus ir nevalas...nes bartis su jais jau nėra jėgų

Ramui

Ramui portretas
Aš visuomet kviesdavau vienos kompanijos taksi. Tai viena brangesnių taksi kompanijų, bet man viskas patikdavo. Po to tris kartus pasitaikė kad atvažiavo dalbajobai. NUsipirkau savo automobilį kad šitų veikėjų daugiau nematyti.

o,

o, portretas
ir pavėžėjai nepraleido progos pasireklamuoti
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių