Tamsoje uostamiestyje dužo automobiliai

Tamsiu paros metu Klaipėdoje įvyko kelios avarijos, kurių priežastys sunkiai paaiškinamos. Būta baimės dėl vieno vyro sveikatos, nerimauta dėl avariją patyrusioje mašinoje buvusių vaikų.

Pirmosiomis ketvirtadienio minutėmis Smiltelės gatvėje prie prekybos centro „Lidl“ susidūrė du lengvieji automobiliai. Vieno jų vairuotojas atskubėjusiems medikams pasiskundė stipriais skausmais galvoje.

Vyras buvo skubiai išgabentas į ligoninę, jo būklė visą naktį stebėta Reanimacijos skyriuje. Avarijos priežastys aiškinamos.

Ryte, apie 8 val. Naujojoje Uosto gatvėje taip pat susidūrė du lengvieji automobiliai „Opel Insignia“ ir „Volkswagen Transporter“. Avarija įvyko, kai vienas šių automobilių suko į bendrovės KLASCO teritoriją ir nepraleido kitos, važiavusios tiesiai.

Automobiliai buvo smarkiai sumaitoti, išsiskleidė vieno jų oro pagalvės.

Vienoje mašinoje buvo moteris su dviem vaikais. Baimintasi, ar jie nepatyrė sužalojimų arba psichologinės traumos.

Ugniagesiai nuo gatvės nuplovė mašinų duženas ir išsiliejusius skysčius.

Piko valandą viena eismo juosta buvo užtverta, būtent tuo metu išsijungė gatvių apšvietimas, todėl važiuoti čia buvo ne mažiau pavojinga nei iki avarijos.

Tamsiuoju paros metu lyjant lietui miesto gatvėse labai dažnai įvyksta avarijos, kad ir ką sakytų keli policininkai, dėl jų kalta ne tik vairuotojų atidumo stoka, bet ir tamsa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip nebus avarijų,jei vairuotojai nesilaiko elementarių eismo taisyklių. Išvažuodamas iš garažų Šilutės pl-Statybininkų g.sankryžoje beveik kiekvieną kartą patiriu avarinę situaciją ir stresą.Šviesaforu reguliuojamoje sankryžoje degant žaliam signalui važuoju tiesiai Statybininkų g.,o manęs nepraleidžia sukantys į kairę iš Statybininkų g. į Šilutės pl. Vairuotojai būkit pagarbūs,laikykitės eismo taisyklių ir neskubėkite. Pagarbiai vairuotojas veteranas Antanas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių