Teisiami A. Buikį strypais talžę bušido kovotojai

Klaipėdos apylinkės teismo salėje trečiadienį akis į akį susitiko žinomos gražuolės Simonos Kateivaitės sužadėtinis Aurimas Buikys su savo skriaudikais, uostamiesčio sportininkas Ruslanu Bitariovu ir Maksimu Nevolia.

Konfliktas dėl nuotraukos

Trisdešimtmečiai sportininkai kaltinami viešosios tvarkos pažeidimu. Šie du vyrai kovo mėnesį A.Buikį užpuolė prie kavinės „Kiaulės koja“, kur jis pietavo su S.Kateivaite. Santykių aiškinimasis perėjo į muštynes.

Visą incidentą stebėjo ne tik S.Kateivaitė, bet ir aplinkinių namų gyventojai.

Patys kaltinamieji teisme žurnalistams aiškino, kad jie tik norėjo pasikalbėti su A.Buikiu.

„Jo prašėme, rašėme žinutes socialiniame tinkle „Facebook“, kad jis išimtų mano nuotrauką iš savo paskyros. Bet ten tokia arogancija, kad baisu. Mes norėjome pasikalbėti, bet, kad jis pasileido prie mašinos. O mes visi žinome ką jis ten vežiojasi – ginklą ir dar mačetę. Ją ir išsitraukė iš mašinos“, – situaciją aiškino žinomo uostamiesčio sporto trenerio Vasilijaus Nevolios sūnus Maksimas Nevolia.

 

 

Situacija, kurią užfiksavo A.Buikys viename naktiniame klube nėra visiškai aiški. Esą M.Nevolia buvo gerokai įkaušęs, kažkas jį užpuolė ir vyras sulaukė nokdauno iš nugaros.

„Aš parkritau, nežinau kas smūgiavo. O jis nufotografavo, paskelbė nuotrauką internete, su prierašu, kad nereikia lįsti prie jo merginos. Aš ir nelindau“, – aiškino sportininkas.

Teiks ieškinį

Pats A.Buikys teisme tikino, kad pateiks civilinį ieškinį užpuolikams, nors vyras į teismo salę atvyko tik po teismo sekretorės skambučio.

„Ir jis bus didelis“, – žadėjo A.Buikys.

Visas incidentas buvo nufilmuotas kavinės apsaugos kamerų.

„Nejau mes tokie kvaili, kad pulsime muštis su lazdomis prie kamerų? Mes matėme, kad jos ten yra. Tik pasikalbėti norėjome“, – įtikinėjo ir kitas muštynių dalyvis R.Bitariov.

Po užpuolimo A.Buikys kreipėsi į policiją, internete paskelbė draugės telefonu užfiksuotus įvykius.

Po kurio laiko antiteroristinių operacijų rinktinės "Aras" kovotojai sulaikė vieną iš užpuolikų savo automobilyje. R.Bitariov pats atėjo į policiją.

Klausėsi pokalbių

R.Bitariovo advokatas Dainius Žiedas stebėjosi tuo, kad abu mušeikos už grotų turėjo praleisti mėnesį.

„Iš pradžių buvo kaltinimai plėšimu. Tačiau vėliau A.Buikys ėmė painiotis turėjo jis pinigų, ar neturėjo, kurioje rankoje juos laikė ir kur jie galėjo dingti? Beliko kaltinimai dėl viešosios tvarkos. Tačiau nuo kada už tokius nusižengimus teisėsaugininkai puola klausytis telefoninių pokalbių? Byloje yra įrašai, kad sankcijos buvo duotos. Beje, ir dėl nukentėjusiojo taip pat“, – stebėjosi advokatas.

Beje, R.Bitariovas 2008 metais taip pat mynė teismo slenksčius dėl narkotinių medžiagų. Tačiau byla baigta susitaikymu.

Teismas bylos nagrinėjime paskelbė pertrauką. Kol kas apsispręsta nekviesti liudyti gražuolės S.Kateivaitės, nebent bylos nagrinėjime iškiltų kokių nors neaiškumų. Kadangi kaltinamieji pripažįsta kaltę, nuspręsta imtis sutrumpinto įrodymų tyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Kas ta trumpakoje neuzauga isplerusia subine eina paskui ereli? Grazole Simute? Ar tikrai? Tikrai????

algis

algis portretas
.tai kokie ten sportininkai????paprasti kaimo marozai ir tiek...

Kaip visad

Kaip visad portretas
Moliuskas telefono is rankos paleist negali, komentarus apie save skaito :D o ta, su kokiom platformom, manekene - coliuke :D Klounada krc :D
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių