Tekilos buteliu smogė pardavėjai per galvą

Patirti sužalojimų gali ne tik sunkų fizinį darbą dirbantys žmonės. Klaipėdoje pirmadienį darbo metu buvo sužeistos pardavėja ir policininkė.

Gruodžio 7-osios rytą, 8.30 val., uostamiesčio Turgaus gatvėje esančioje maisto prekių parduotuvėje įkliuvo moteris, bandžiusi pavogti butelį brangaus gėrimo „Sierra Tekila“. Pardavėja mėgino sulaikyti už tekilą nesumokėjusią vagilę ir nuo jos nukentėjo.

38-erių įtariamoji smogė 31 metų pardavėjai per galvą buteliu, bet pasprukti nesugebėjo. Ji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Esama įtarimų, kad vagilė turi psichikos negalią.

Su šia moterimi į parduotuvę atėjęs girtas jos dešimčia metų jaunesnis draugas po apklausos buvo išleistas.

Tos pačios dienos popietę Kretingos rajono viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėja atlydėjo į Klaipėdos psichiatrijos ligoninės Priėmimo skyrių pacientę.

Čia įvyko incidentas, kurio metu 43-ejų moteris sužalojo tyrėjai rankos pirštą.

Policininkei teko kreiptis į medikus, šie jai suteikė būtinąją pagalbą ir gydytis išsuktą pirštą išleido ambulatoriškai.

Kaltininkė paguldyta į Psichiatrijos ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
Gal pardavėjai už drąsą kokią "gromotą' duos darbdavys, juk popieriaus ne gaila. Kada gi žmonės supras, kad gaudyti vagis nėra jų darbinė funkcija, jei ji nenumatyta nei darbo sutartyje, nei pareiginėje instrukcijoje,o vagių sulaikymui reikalingas mokymasis, fizinis pasiruošimas ir t.t.?

joooooooooo

joooooooooo portretas
Pardavėja turi pagalvoti už kokį atlyginimą ir kokį darbą dirba. Ar verta.....?

jooo

jooo portretas
Darbdavys turi pardavėjai mokėti trigubą algą ir taip iki amžiaus galo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių