Tėvą sužalojęs nepilnametis dėl nestabilios būklės paguldytas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Tauragės rajone ranką prieš tėvą pakėlęs nepilnametis dėl nestabilios būklės pristatytas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninę. 

Pasak Policijos departamento pranešimo, konfliktas tarp 2001 m. gimusio nepilnamečio ir tėvo kilo šeštadienį, apie 11.30 val. Puželių kaime, namuose.

Nepilnametis smogė tėvui savadarbiu kardu ir jį sužalojo. 1980 m. gimęs vyras dėl kairės rankos plaštakos pjautinės žaizdos po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MEDIAx

MEDIAx portretas
Atejo tokie laikai ir istatymai, kad vaikai gali musti savo Tevus kurie augina ir duoda duona, ir juos saugo istatymas, vaiku grieztai negalima aukleti ir liesti. Cia tik pradzia..

Tam Pasibaisetina

Tam Pasibaisetina portretas
Tai kad paauglys dėl nestabilios būklės paguldytas į ligoninę tau nieko nesako? Panašu, kad čia ne auklėjimo problemos, o medicininės priežastys. Svaigti kad kaime gyvenantys žmonės išlepino vaiką viską jam duodami yra mažų mažiausiai kvaila.

PASIBAISETINA

PASIBAISETINA portretas
Kaip Vaikad galu KELTI RANKA PRIES SAVO GIMDYTOJUS!!! GAL TEVAI MAZAI AUKLEJO TINKAMAI, DAUG LEISDAVO, VISKA LENGVAI GAUDAVO? O GAL TEVAS SMURTAVO PRIES MAMA IR VAIKAS MATE? DAUG KYLA VERSIJU GALVOJE KODEL GALEJO PAAUGLYS TAIP ELGTIS BAISIAI. KA MOKYTOJAI PASAKYTU APIE JAUNUOLI, GAL IRGI DAUG SAU LEIDO IR TEVAS NEREAGAVO... NEDRAUSMINO ..IR.BUMERANGU GRIZO VIENA DIENA!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių