Tragedija Klaipėdos rajone – nuskendo 3 metų mergaitė

Ilgąjį Joninių savaitgalį tragedija ištiko vieną Klaipėdos rajone gyvenančią šeimą – įkritusi į tvenkinį nuskendo trejų metų mergaitė.

Mergaitė nuskendo Toleikių kaime esančiame tvenkinyje. Liudininkų teigimu, prie šio vandens telkinio buvo švenčiamos Joninės, nevengta alkoholio, o dvi  šeimos mergaitės vienos žaidė vandenyje. Kada mažoji dingo, suaugusieji nepastebėjo – jos pasigedo 6-erių sesuo. Mažylės kūnelį tvenkinio dugne aptiko pati motina.

Pranešimą apie nutikusią nelaimę bendrasis pagalbos centras gavo apie 20.25 val. Skubiai atvykę medikai mergaitei padėti jau nebegalėjo. Nelaimės aplinkybes aiškinasi Klaipėdos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktorija

Viktorija portretas
Apie koki paaiskinima ar supratima karina sneki kaip galima 3 metu vaika palikti prie vandens tevai turi buti atsakingi uz savo vaikus bet siuo atveju ryskiai matosi kad sitai mamai bonke svarbesne atsiprasau uz tokius zodzius bet pati auginu du vaikus ir tikrai nesuprantu tokiu mamu kurios prisilaka ir pamirsta ka reiskia buti mama

Karina

Karina portretas
Jei tevai nemoka vienu metu rupintis vaikais ir linksmintis, ju problema, gali palikti vaikus su mociute, o seip jau mano visa vaikyste buvo tokia: tevai linksminosi ir prie tvenkiniu ir prie upiu ir as ten buvau zaidziau su ju draugu vaikai, niekad neatsitiko jokios nelaimes nes visu pirma tevai paaiskina kas gali nutikti, visu antra ir patys suvokdavom iki kokio lygio galim eiti i upe, kaip kur kada, vienas kitam padedavom ir viskas buvo gerai, kaip ir dabar yra!

Aš portretas
Tevai jau nubausti tokia bausme, kad ir dievas nepades
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių