Sulaikytas pensininkių rankines grobęs nepilnametis

  • Teksto dydis:

Antradienį sulaikytas senyvo amžiaus klaipėdietes užpuldinėjęs nepilnametis.

Kovo 29 d. į pareigūnus kreipėsi 81 m. senjorė, pranešdama, kad dienos metu, apie 15.30 val. Kretingos g., Klaipėdoje, pribėgęs nepažįstamas vaikinas pagriebė jos rankinę ir paspruko.

Moteris prarado 110 eurų ir atsiskaitymo už komunalines paslaugas knygeles. Balandžio 6 d., Poilsio g., panašiai nukentėjo ir kita senyvo amžiaus klaipėdietė – 72 m. moteriai pro šalį bėgdamas nepažįstamasis taip pat iš rankų pagrobė rankinę su 50 eurų, dokumentais bei telefonu „Sony Xperia“. Šįkart moteris patyrė 400 eurų nuostolį.

Pareigūnai sulaikė šiomis vagystėmis įtariamą 2002 m. gimusį, lig šiol pareigūnams nežinomą jaunuolį, rasti ir kai kurie senjorėms priklausantys daiktai, tarp jų ir telefonas „Sony Xperia“, kurį pareigūnai grąžins savininkei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ir kas , kad sulaikė!? pasodint negali ,nepilnametis , paleis ir vel darys tą patį, istatimai debiliški , pagavai tokį ir pakart vidury miesto

faktai

faktai portretas
degradavusi karta, tinka tik utilizavimui

faktas

faktas portretas
jei jau protas ir sąžinė tiek pakrikę, kad drįsta užpuldinėti žmones ir atiminėtai daiktus, tai jau žmogaus iš jo nebebus. prarastas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių