Klaipėdos centre – keturių automobilių kaktomuša

Trečiadienio rytas Liepų gatve važiuojantiems vairuotojams vėl tapo išbandymu, čia susidūrė keturi automobiliai.

Trečiadienio rytas Liepų gatve važiuojantiems vairuotojams vėl tapo išbandymu, čia susidūrė keturi automobiliai.

Apie eismo įvykį policijai pranešta 8.17 val. Automobiliai susidūrė ties įvažiavimu į bevardę gatvelę, vedančią link prekybos centro „Liepa“.

Viename automobilių nukentėjo vaikas, jis išgabentas į Vaikų ligoninę. Įvykio vietoje dirba Kelių policijos biuro pareigūnai, todėl didelių kamšačių išvengta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Avarijos kaltininkas tai graužinis arminas gaidjūrginiu torpeda, pusė gyvenimo praleidės tiurmoje(ir už moters išprevartavimo), bet nepasimokes, labai naglas ir netik už vairo bet ir gyvenime nuolat terorizuojantis taikius ramius gyventojus. Mano pažystamus brolius rekatavo neseniai tai tik per plauka išvengia šešto teistumo. Bet tikrai per metu laikotarpi ji turės, nes yra tinginys ir ieškintis lengvos duonos kasnio banditiškais metodais. Jeigu susidursite su šituo zeku nekadėjui jo neikiek negalėdami dėkite į vieta žemiau plintuso. Geriausia priemone ji būtu išsiusti į Makadana, butu tarp saves vertu.

jis

jis portretas
Uždarius tiltą visi ten kaip išprotėję kairėn suka, paskutinę sekundę rizikuoja ir t.t. Ten avarija jau ne viena buvo, laikas imtis priemonių? ar ne? Uždrausti laikinai posūkį į kairę, į Liepos parduotuvę, palikti tik prie šviesoforo ir prieš pat tiltą. Reguliuoti policijai pastoviai, kol nebus atidarytas pilies tiltas ir pan. Na yra gi išeičių

seklys

seklys portretas
impulsa pastate ,o apie transporta nepagalvojjo statytojai ir miesto eismo organizatoriai ? senai brendo ten tokios kaktomusos .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių