Uostamiestyje įkliuvo girti vairuotojai

Pajūrio gyventojams savaitgalio išvakarėse problemų pridarė alkoholis. Išaiškinti trys girti vairuotojai, kurių vienas sukėlė eismo įvykį. Klaipėdos rajono gyventojo sandėliuke rastas nemažas kiekis naminės degtinės.

Penktadienį po pietų Liepojos gatvėje 25-eri7 metų vyras, kuris vairavo automobilį „SAAB93“, sukėlė eismo įvykį. Žmonės avarijos metu nenukentėjo.

Tačiau paaiškėjo, kad minėtos transporto priemonės vairuotojas yra neblaivus. Vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,57 prom. Jis neturėjo ir teisės vairuoti automobilį. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar vienas girtas vairuotojas policijos pareigūnams įkliuvo penktadienį apie 21 val. Klaipėdos rajone esančiame Kvietinių kaime. 22-erių metų vaikinas vairavo automobilį „Ford Mondeo“.

Policijos pareigūnai vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį 2,02 promilės. Vaikinas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Problemų dėl vairavimo išgėrus prisidarė ir 37-erių metų vyras. Policijos pareigūnai jo vairuojamą automobilį „Peugeot“ sustabdė penktadienio vakarą, apie 23.50 val. Baltijos prospekte.

Vyrui taip pat nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,97 promilės. Likusią vakaro dalį jam teko praleisti areštinėje.

Į policijos pareigūnų akiratį pakliuvo ir 40-metis Klaipėdos rajono gyventojas.

Penktadienį apie 14.30 val. pareigūnai vyro, gyvenančio Vėžaičiuose, Sodžiaus gatvėje, sandėliuke rado 12 litrų naminės degtinės.

Klaipėdos rajono gyventojas apklaustas dėl radinio, o po apklausos išleistas namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Justina

Justina portretas
taikai daro pocija kad pucia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių