„Turiningo“ vakarojimo pagirios: vienas apvogtas, kitas – suknežinta galva

Klaipėdoje nukentėjo du to paties amžiaus vyrai. Vienas jų namo parsivedė į savo namus nepažįstamąjį, kuris jį veikiausiai apvogė, kitas medine lazda bare gavo per galvą.

Penktadienį į policiją kreipėsi 1971 m. gimęs klaipėdietis. Vyras nurodė, kad nubudęs ketvirtadienio rytą savo bute Žalgirio g., pastebėjo, jog iš namų dingo kompiuteris ir telefonas "Huawei", kurie verti 2,3 tūkst. eurų.

Nukentėjusysis tikino, kad išvakarėse, apie 23 val., grįžo namo su nepažįstamu vyru, su kuriuo susipažino kazino. Šeimininkas buvo gerokai įkaušęs, taigi nuėjo miegoti. Prabudęs pamatė, jog yra apvogtas. Vyras įtaria, jog daiktus galėjo paimti nepažįstamasis.

Penktadienį apie pusė septynių ryto pareigūnams pranešta, jog Klaipėdoje, Jūreivių g., bare sumuštas vyras (1971 m. gim.). Baro darbuotoja nurodė, kad kažkoks 23-ejų jaunuolis kabinėjosi prie baro klientų, išsitraukęs iš kuprinės medinę lazdą, trenkė ja vyrui.

Sulaikytojo kuprinėje policininkai rado medinę lazdą, elektrinį impulsinį prietaisą, maišelį su 8 baltomis tabletėmis. Įtariamasis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių