Tuščioje sankryžoje susidūrė du garsūs politikai

Tokia avarija, kokia pirmadienį vakare įvyko Klaipėdoje, primena dviejų laivų susidūrimą jūroje arba dviejų lėktuvų – danguje. Ramioje uostamiesčio sankryžoje į eismo įvykį pakliuvo du Lietuvoje žinomi politikai: Simonas Gentvilas ir Valdemaras Tomaševskis.

Apie 19 val. S.Gentvilas savo BMW važiavo S.Daukanto gatve. Tuo metu iš šalutinės Šaulių gatvės išriedėjo V.Tomaševskio vairuojamas visureigis „Mitsubishi“ ir rėžėsi į BMW šoną.

Abiejų automobilių greitis buvo nedidelis, tad žmonės susidūrimo metu nenukentėjo.

S.Gentvilo pusantrų metukų vaikas išsigando, o jo penkerių ir devynerių pusbroliams įvykis tapo atrakcija.

Eismo įvykio metu BMW sulaužytos abejos vienos pusės durelės, vienos nebeatsidaro, be to, tos pusės vienas ratas braižosi į įlenktą skardą.

V.Tomaševskio automobiliui išdužo žibintai, nukrito valstybinis numeris.

„Mačiau, V.Tomaševskį prieš susidūrimą kalbant telefonu, bet kito žmogaus galinčio tai patvirtinti nėra“, – teigė S.Gentvilas.

V.Tomaševskis kategoriškai paneigė kalbėjęs telefonu.

„Avarijos priežastis – skuba. Klaipėda – man nepažįstamas miestas. Pamačiau automobilį, kai tarp mūsų buvo vos 30 centimetrų, bet jau buvo vėlu. Pripažinau, kad esu kaltas“, – neslėpė V.Tomaševskis.

Pasak S.Gentvilo, avarijos kaltininkas pripažino suklydęs, buvo nekalbus ir neprieštaravo, kad eismo įvykio deklaracija būtų pildoma lietuvių kalba.

Nuostolius turėtų atlyginti draudimo kompanija.

Paklaustas, ar šis incidentas negali būti rinkimų kampanijos triukas, S.Gentvilas juokavo, jog tokiu atveju draudikai atsisakytų atlyginti nuostolius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angliukai Rusena

Angliukai Rusena portretas
Aš į rinkimus eisiu pasiimt lapelį, Nemesiu jo į urną, įsidėsiu į kišenę. Kai atšaukti ateis laikas seimo narį, Milijoną biuletenių padėsime ant VRK stalo

raimundas

raimundas portretas
Ar ne geriau būtų pavadinime sukeisti būdvardžius vietomis ??

atsirado po tėvo sparneliu

atsirado po tėvo sparneliu portretas
Pasak S.Gentvilo, avarijos kaltininkas pripažino suklydęs, buvo nekalbus ir neprieštaravo, kad eismo įvykio deklaracija būtų pildoma lietuvių kalba.ponas Gentvilai nesipūsk kaip kalakutas ...pačio partija nežiba ir nereikia čia susireikšminti su lietuvių kalba
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių