Iš uostamiesčio areštinės – į ligoninę

Pirmadienį į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę skubėjo medikai – įtariamajam žmogžudyste sutriko psichika.

Pirmadienį į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę skubėjo medikai – įtariamajam žmogžudyste sutriko psichika.

Praėjusią savaitę Priekulėje buvo rastas nužudytas vyras. Netruku paaiškėti, kad iš Klaipėdos į šį miestelį jis buvo atvykęs su draugu, jie čia ketino pasikasti krienų, kuriuos ketino parduoti ir taip prasimanyti pinigų.

Įtarimai krito ant nužudytojo bičiulio, su kuriuo jie ne tik kasė šaknis bet ir girtavo. 55 metų vyras buvo suimtas jo paties namuose. Po poros dienų Klaipėdos rajono teisme jis buvo apklaustas teisme bei gautas laidimas jį sulaikyti ilgesnį laiką.

Klausinėjamas apie įvykio aplinkybes bei priežastis įtariamasis ilgai galvojo ir delsė atsakyti į klausimus. Pareigūnams jis jau tada pasirodė keistas, bet įtarimai nužudžius žmogų gali pakeisti ir paties sveikiausio asmens psichiką.

Pirmadienio vidurdienį areštinėje dirbantys policininkai išgirdo, kad suimtasis kameroje trankosi. Matę ne vieną panašų atvejį pareigūnai suprato, kad žmogui reikia medikų pagalbos.

Greitoji pagalba išgabeno vyrą į ligoninę Bangų gatvėje.

Bylą tiriantys pareigūnai lauks medikų išvados, ar įtariamasis yra pakaltinamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių