Uostamiesčio centre vyras švaistėsi peiliu

Šeštadienio pavakarę uostamiesčio centre praeivius baugino jiems peiliu grasinęs vyras. Neblaivus vyriškis grūmojo tiek praeiviams, tiek kavinėse sėdėjusiems žmonėms.

Policijos pareigūnai patvirtino, kad pranešimo apie tokį incidentą būta. Klaipėdiečius gąsdinęs vyras pristatytas į komisariatą.

Šeštadienio pavakarę, kai miesto centre jau skirstėsi į Atgimimo aikštėje vykusį renginį susirinkę žmonės, juos išgąsdino pavojingai elgęsis vyras.

Skaitytoja pasakojo, kad maždaug 40 metų vyras Danės g. žingsniavo nešinas peiliu.

„Kitoje gatvės pusėje būdama sugebėjau įžvelgti, kad tai buvo ne koks pagalys, ar dar kas nors, ne peiliukas, o, galima sakyti „virtuvinis“ peilis, kuris buvo didelis“, – dėstė gyventoja.

Agresyviai nusiteikęs vyras, anot skaitytojos, priėjo prie vienos minėtoje gatvėje esančių kavinių, rodė neaiškius ženklus už lango sėdėjusiems žmonėms ir peiliu ėmė badyti lauke esančius medinius vazonus.

Klaipėdietės teigimu, tamsiais drabužiais vilkėjęs vyras rankose turėjo ir maišą iš kurio vėliau ištraukė gėrimo butelį ir atidavė sutiktam benamiui.

„Tokį vaizdą mieste mačiau pirmą kartą. Tai buvo vyras, kuris visus šiurpino peiliu. Šis vaizdas sukrėtė visus. Nieko nelaukdama skambinau 112“, – susijaudinusi dėstė klaipėdietė.

Kol įvykio liudininkė bendravo su pareigūnais pavojingas vyras nuo Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro prieigų spėjo nužingsniuoti iki Herkaus Manto g. esančio spaudos kiosko.

Vis dėlto, mergina pastebėjo, kad policijos pareigūnai atskubėjo itin greitai ir sulaikė žmones bauginusį asmenį.

Mergina dar prisiminė, kad pareigūnai jai sakėsi agresyvų vyrą šeštadienį drausminantys jau antrą kartą.

Jog tokio incidento būta patvirtino ir uostamiesčio policijos budėtojas. Jo teigimu, vyriškis buvo pristatytas į komisariatą.

Tačiau, ar vyras buvo neblaivus, ar tokį jo elgesį galėjo lemti kitos priežastys – pareigūnas nekomentavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buka

Buka portretas
Izoliuoti toki ir ilgam!

:)

:) portretas
Pasiseke kad rimtesnio nesutiko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių