Uostamiesčio gatvėse nukentėjo moteris ir maža mergaitė

Penktadienis buvo lietingas ir niūrus. Galbūt lėmė kelias eismo nelaimes ir vėl įvykusias pėsčiųjų perėjose, kurių metu buvo sužaloti žmonės.

Prieš 17 val. Herkaus Manto gatvėje, ties posūkiu į Lietuvininkų aikštę, nedidukas automobilis nestabtelėjo prie pėsčiųjų perėjos ir kliudė garbaus amžiaus moterį.

Nukentėjusioji buvo sąmoninga ir būtų norėjusi keltis nuo šaltos žemės, bet policininkai ją apklojo šilumą sulaikančiu apklotu ir prašė nejudėti.

Tikėtina, kad moteris patyrė nesunkius sužalojimus, policijos kriminalinių įvykių ir nelaimių suvestinėje apie šį įvykį neužsiminta.

Kur kas skaudesnė nelaimė įvyko penktadienį, 13.45 val., uostamiesčio Smiltelės ir Vingio g. sankryžoje.

58 metų vyro vairuojamas autobusas suko į kairę ir galine dalimi partrenkė septynerių metų mergaitę. Vaikas pateko į ligoninę ir dėl politraumos gydoma Reanimacijos skyriuje.

Dar viena avarija tą pačią dieną įvyko Skuodo rajone, Rukų kaime. Žvyruotame kelyje automobilis

„Peugeot 406“, vairuotas blaivaus 41 metų vyro, partrenkė ta pačia kryptimi važiavusią blaivią 56 metų dviratį mynusią moterį. Ji dėl sužalojimų nuvežta į Skuodo ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kas pats nesisaugoja to jokia perėja neapsaugos.

Fufaike

Fufaike portretas
Reik isvis uzdrausti pestiesiems vaikscioti.debiliski jusu komentarai.taip iseina net per pesciuju pereja negali praeiti nenudauztas?

AS

AS portretas
Dazniausiai kalti ir pestieji.Juk turetu isitikinti ar saugus.Negali garantuoti,kad uz vairo blaivus,ar neprisirukes kvaisalu.Juk tavo gyvybe tavo rankose.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių