Uostamiesčio ugniagesiai gelbėjo kojas sušlapusį vaiką

Sekmadienį uostamiesčio ugniagesiai gelbėtojai vykdė nekasdienę užduotį – per upę plukdė kojas sušlapusį vaiką.

Prieš 14 val. bendruoju pagalbos centro telefonu pranešta, kad kitapus Danės, ties Pievų gatve į vandenį buvo įkritęs ir pats išlipo vyras. Jam reikalinga medikų pagalba, bet toje vietoje nėra tilto, o iki jo – pernelyg toli.

Kai atvyko ugniagesiai, paaiškėjo, jog kitapus upės buvo šeima, kojas gerokai sušlapo ir sušalo vaikas, o tėvai negalėjo jam padėti. Pavojaus šeimos nariams nebuvo, bet jie visi buvo gerokai sušalę.

Gelbėtojai panaudojo gelbėjimo roges, ištempė iš šlapios pievos vaiką, paskui jį nuplukdė į kitą krantą ir perdavė greitosios pagalbos medikams.

Vaiko tėvai patys nužingsniavo iki tilto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ivykio liudininke

Ivykio liudininke portretas
Ploju. Norite suzinoti kaip viskas buvo is tiesu? Sekmadieni diena buvo ~ 8 laipsniai salcio, vaikinas vedziojo suni su seserimi, suo uzbego ant ledo, iluzo, vaikinas puole gelbeti, nusimete rubus, soko i uzsalusia upe. Nebegalejo grizti atgal,rankomis lauze leda, islipo kitoje upes puseje. Pradejo sauktis pagalbos, nukrito ant zemes. Pastebejome ji po mazdaug po 20 min. Paskambinome 112. Pagalbos tarnyba nesugebejo ivertinti situacijos, nors buvo sakoma - reikia gelbetoju, ten nera privaziavimo. Sujunge su greitaja pagalba kuri vaziavo pusvalandi!!! Tuo tarpu vien is mano telefono i 112 skambinta 5 kartus, i greitaja -3. Gelbetojai atvyko dar po 15 min. Dabar pagalvokite, ka reiskia buti be rubu, islipus is ledinio vandens VALANDA!!. As tikiuosi,tas vaikinas issikapstys. Zmones, kurie buvo su juo kitoje upes puseje - jo sesuo, kuri bego aplink iki tilto ir nese rubus, ir liudininke, kuri ten atsirado greiciau, nei visos miesto gelbejimo tarnybos su visa sumauta gelbejimo iranga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių