Uostamiestyje pagrobė dar vieną dviratį

Jaunieji vagys, palikę ramybėje centrinės miesto dalies parduotuves, kaip pagal grafiką vis dar plėšia dviračių parduotuves.

Jaunieji vagys, palikę ramybėje centrinės miesto dalies parduotuves, kaip pagal grafiką vis dar plėšia dviračių parduotuves.

Antradienį paryčiais apie 4 val. išdužo langas dviračių parduotuvėje, įsikūrusioje Taikos prospekto 48B name. Vagys stvėrė šalia vitrinos lango stovėjusį dviratį ir po akimirkos dingo.

Žala kol kas skaičiuojama, vien sudaužyto lango vertė nusikaltėlio padarytus nuostolius gali gerokai padidinti. Dviračių parduotuvės vadovas teigė, kad tai buvo trečioji tokia vagystė per kelis pastaruosius mėnesius.

Kalbėdamas apie šias vagystes verslininkas piktinosi ne tik vagimis, kurie pakaitomis braunasi į kelias aplinkines parduotuves.

Vaizdo kamerų įrašų kokybė neleidžia įžiūrėti nusikaltėlių veidų, tačiau jų apsirengimas, ūgis bei elgsena neabejotinai byloja, kad vagys yra itin jauno amžiaus.

Dviračių pardavėjai nuoširdžiai stebisi, kad jaunieji nusikaltėliai vis lieka nenutverti ir negauna reikiamo atkirčio iš pareigūnų pusės.

Parduotuvių savininkai ketina imtis radikalesnių saugumo priemonių, kurios padės ne tik apsaugoti prekes, bet ir sučiupti vagis.

Pareigūnai mano, jog verslininkai negali vien tikėtis, kad policija užkirs kelią vagims, parduotuvių savininkai turi patys saugoti savo turtą ir negailėti pinigų saugumui užtikrinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių