Uostamiestyje vagia metalinius dangčius

Pastaruoju metu padažnėjo pranešimų apie pavogtus metalinius gatvės šulinių dangčius. Policininkai teigia, kad metalo supirktuvių darbuotojai įstatymams nenusižengia.

Antradienį pranešta, kad sausio 7-ąją uostamiesčio Pilies gatvėje pasigesta trijų tokių dangčių, jie įvertinti 258 eurais.

Dar vieno panašaus pranešimo būta savaitgalį.

Tada miesto kriminalinių nusikaltimų suvestinėje paskelbta, kad trijų drenažinių šulinių dangčių pasigesta viename Sausio 15-osios gatvės daugiabučių namų kieme.

Nurodyta žala siekia 300 eurų.

Gruodį būta dar dviejų panašių atvejų.

Prie Klaipėdos universitetinės ligoninės buvo pavogti trys dangčiai, Liepojos gatvėje – dar du.

Visais keturiais atvejais policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Paprastai metalinius dangčius gvelbia metalų vagys, jie šį grobį gabena į metalo laužo supirktuves.

"Pareigūnai patikino, kad sveikų dangčių metalo laužo supirktuvės nepriimtų, todėl vagys suskaldo ketaus lydinio dangčius ir į supirktuves pristato krūvą nuolaužų", – pasakojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė.

Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis pasakojo kartu su "Klaipėdos vandenų" darbuotojais ne kartą lankęsi miesto metalo laužo supirktuvėse, bet nei sveikų, nei sudaužytų dangčių nė karto neaptiko.

Pasirodo, ne vienas asmuo buvo nuteistas už panašius nusikaltimus, tad dabar pareigūnai tikrina, kurie jų jau yra laisvėje ir galėjo įvykdyti vagystes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomis

Tomis portretas
Mažvydo alėjoj taip pat nuimtos grotelės nuo nutekėjimų latakų. Jau ne pirmas kartas. Vakar žmona paraikė koja į ta tarpą kur nuimtos grotelės (čia šalia sveikatinės, kur parduodami ramentai etc. labai vykusioj vietoj) tai gavo traumą, kalėjo ir koją nusilaužti; bet kam tai dabar lietuvėlėje įdomu -vot mero prezidento rinkimai - tai įvykis. Jau baigiam dasigyventi iki niekur; kam paorastas eilinis žmogus kam reikalingas, atasakykit gi niekam. Dar kol dirba tai jam pamoka tą minimumą, o po to esi jau našta mūsų mylimai ir gerbiamai žinot kam. D a s s i g y v e n o m

qq

qq portretas
aišku nerado nes supirktuvės suvokia ir nelaiko matomoj vietoj tų dangčių

as

as portretas
kur ritames,ne tik nesaugu vaikscioti gatvemis,dar gali ir i sulini ikrist,atsipeikekit zmones!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių