Už kalbėjimą telefonu sustabdytas mersedeso vairuotojas policininkui kibo į atlapus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Klaipėdoje, Minijos ir Sulupės gatvių sankryžoje, sustabdyto automobilio „Mercedes Benz C180" vairuotojas iškeikė policijos pareigūną necenzūriniais žodžiais, spjovė į veidą bei bandė pasišalinti. 

Ketvirtaidienį 12 val. 40 min. Klaipėdoje, Minijos ir Sulupės gatvių sankryžoje, sustabdytas automobilis „Mercedes Benz C180", kurį vairavo A. U. (gimęs 1967 m.).

Automobilio vairuotojas, vairuodamas automobilį, kalbėjo mobiliojo ryšio telefonu.

Klaipėdos aps. VPK pareigūnui surašius ATP protokolą, A. U. atsisakė jį pasirašyti, iškeikė policijos pareigūną necenzūriniais žodžiais, spjovė į veidą bei bandė pasišalinti.

Sulaikymo metu A. U. kumščiu bandė suduoti pareigūnui į veidą, griebė jam už uniformos, išplėšė marškinių sagą ir nuplėšė tarnybinės liemenės kišenę.

Panaudojus kovinius - imtynių veiksmus, A. U. buvo sulaikytas ir atvesdintas į Klaipėdos aps. VPK Klaipėdos m. 2 PK bei apklaustas.

Pareigūnas dėl rankos riešo sąnario patempimo, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
a.u. yra policininku draugas, bande isvengti atsakomybes, todel taip ir gavo, bande pasinaudoti sawo pazintimis, bet nepavyko, ne ant to pataike, nepagazdino pareiguno. mazai gavo, kad skundziasi.

Zaz

Zaz portretas
Sunku pasakyti kas kaltas..Bet del tu mobiliu bausti po polna prgrama ,nusiperka masina tai isigyk ir laisvu ranku iranga ...Teko ne viena syki matyti kaip kokia moteris kalba mobiliu vairuodama baisu vingiuoja po visa kelia jokios taisykles negalioja ....Ir dar tie ereliai kuriu posukiu lempos atseit neveikia jokiu posukiu ....Tvarka turi buti visur ..

erik

erik portretas
reikia stribus filmuoti
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių