Vagį maitina prekeiviai

Nuo narkotikų priklausomas ir keliomis sunkiomis ligomis sergantis vagis nesibaimina bausmių, griebia viską, ką sugeba vogti, vos tik radęs tokią progą, o nutvertas neneigia kaltės.

Metus ir vieną mėnesį už grotų praleis užkietėjęs vagis, klaipėdietis Andrius R. Šią savaitę jis išgirdo 19-ąjį nuosprendį.

Daugybę kartų teistas vyras buvo nutvertas vagiantis, plėšikaujantis, vartojantis narkotikus.

Daug kartų sulaukęs teismų malonės ir nepasiųstas į pataisos namus vyras pagaliau paragaus valdiškos duonos ilgesnį laiką. Tai yra subendrinta su ankstesniais nuosprendžiais bausmė.

Vakar Klaipėdos miesto apylinkės teismas pagreitintu procesu išnagrinėjęs vagystės bylą paskelbė nuosprendį.

Andrius R. neneigė kaltės ir nesivargino ką nors aiškinti teisėjai, tiesiog paprašė vadovautis jo pasakojimu ikiteisminio tyrimo metu.

Tada, dar šių metų žiemą, jis aiškino, kad yra registruotas narkologinėje įskaitoje, gydosi nuo tuberkiuliozės, imuninio deficito viruso ir turi kojos kraujagyslių trombozę.

Vyras neslėpė, jog vartoja narkotikus bei dalyvauja metadono programoje. Taip jis pasiteisino dėl vagystės, kurią įvykdė šiemet sausio 18-osios vakare.

Bandužių gatvės Rimi klaipėdiečių vadinamoje parduotuvėje jis pastebėjo, kad apsaugininkas išėjo iš apsaugos būdelės ir ją užrakino.

Tada vyras pasiėmė plastmasinį krepšį, įėjo į prekybos salę ir prisidėjo keliolika pakuočių kavos.

Dėdamas skaičiavo, kad neviršytų 108 eurų, taip nusikaltėlis bandė išvengti baudžiamosios atsakomybės.

Kavos pasigesta tik tada, kai vagis ją visą buvo jau pardavęs turgaus prekeiviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Bobutė

to Bobutė portretas
Be baimės, daro tuos reidus. Bet kol kažkas pirks vogtus daiktus, tol vagystės klestės. "Turginiai" yra tikra piktžaizdė, nes superka viską.

Bobutė

Bobutė portretas
Kodėl policija nedaro reidų ar patikrinimų turguje nes ten pastoviai sukiojasi narkomanai, kurie pardavinėja turgaus prekeiviams vogtus daiktus. Bausti ir pardavėjus ir pirkėjus. Bobutę už parduodamų krapų žiupsnelį prie parduotuvės policija nubaustų o narkomanų net nemato....??????

Anonimas

Anonimas portretas
jį reikia ne tik nuteisti už vagystę bet ir gydyti nuo narkomanijos pasėdėjęs jis išeina ir vėl tas pats o jei jis pasveiktų ir atlikęs bausmę pasveikęs būtų priverstas dirbti ir užsidirbti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių