Vagis uostamiestyje gaudė policija ir gyventojai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio naktį policija ir Klaipėdos gyventojai gaudė į automobilius besibraunančius vagis.

Apie 0.35 val. mieste patruliuojančiam Patrulių rinktinės ekipažui pranešta, jog Markučių gatvėje, vieno iš daugiabučių namų kieme, įtariama, įvykdyta vagystė iš „Volkswagen Golf“ automobilio.

Kaip skelbia uostamiesčio policija, atskubėję į įvykio vietą patruliai minėtame automobilyje aptiko neblaivų (0,95 promilės alkoholio) 29 metų vyrą. Jis jau buvo spėjęs automobilyje ištraukti magnetolos laidus, išmėtyti daiktus. Apie įsibrovimą į transporto priemonę pareigūnai informavo jos savininkę, o patį įtariamąjį atgabeno į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Panašiu laiku sulaikytas ir dar vienas įtariamasis vagystėmis iš automobilių. Tiltų gatvėje, pro šalį ėję du pilietiški jaunuoliai pastebėjo įtartiną asmenį, besisukinėjantį apie automobilius. Vyras rankoje turėjo įrankį panašų į plaktuką.

Kaip pareigūnams nurodė 24 metų liudininkas, netrukus ilgapirštis rankose turėtu įrankiu išdaužė automobilio BMW langą. Pamatęs link jo artėjančius vaikinus, jis leidosi bėgti. Tačiau jaunuoliai ilgapirštį pavijo ir sučiupę perdavė policijos pareigūnams.

Šiuo metu abu įtariamieji vagystėmis iš automobilių uždaryti į areštinę.


Šiame straipsnyje: vagysKlaipėdapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Justina

Justina portretas
Na ir šaunuoliai vaikinukai! Kaip smagu, kad pas mus dar yra jaunimo, kuriam ne vis vien kas vyksta šalia ir nesilaiko principo "čia ne mūsų reikalas"! Pagarba jiems!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių