Vagių aukomis pajūryje tapo pensininkės

Mirusių pagerbimo dienos išvakarėse pajūryje darbavosi vagys. Dvi garbaus amžiaus moterys nukentėjo nuo kišenvagių. Dingo ir valties variklis. Iš Plungėje esančio namo pavogta turto, kurio vertė mažiausiai 10 tūkst. eurų.

Antradienį apie 13 val. klaipėdietis rado išlaužtas garažo, esančio Rusnės gatvėje, duris. Patalpoje nebebuvo valties variklio. 35 metų vyras nuostolius įvertino 5 tūkst. eurų.

Nepasisekė ir garbaus amžiaus klaipėdietėms. Antradienį apie 12 val. parduotuvėje, esančioje Taikos prospekte, 79 metų moteris pastebėjo, kad iš rankinės dingo piniginė, kurioje buvo pinigai ir dokumentai.

Klaipėdietė tvirtino, kad rankinė visą laiką kabėjo jai ant peties. Tačiau moteris nepajuto, kada buvo ištraukta piniginė. Nukentėjusioji nuostolius įvertino 120 eurų.

Į panašią situaciją pakliuvo ir 88 metų klaipėdietė. Apie 13 val. namuose moteris pastebėjo, kad iš rankinės dingo piniginė. Pastarojoje buvo neįgalumo pažymėjimas, kortelės. Žala siekia 5,3 euro.

Kur kas didesnių nuostolių patyrė Plungės gyventojai. Antradienį apie 19.45 val. pastebėta, kad kažkas įsilaužė į gyvenamąjį namą ir garažą, esančius Žaltakalnio gatvėje. Į pastatus vagys įsibrovė išlaužę langus.

Iš namo pavogta 7 tūkst. eurų, juvelyriniai dirbiniai. Iš garažo – vaizdo kamerų įrašymo įranga. Vagių padaryti nuostoliai tikslinami.


Šiame straipsnyje: vagysvagisvagystėpensininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

KLB

KLB portretas
Taigi ne savo noru atidave,o is rankines pavoge ir ne tukstancius,o kelis litus,bet svarbiausia,kad dingo dokumentai,o 88metu zmogui tikrai sunku bus juos vel is naujo issiimt.Matyt vargse mociute turi tik tokius vaikus ir anukus,kaip jus Jolanta,kad esant 88 dar tenka paciai i parduotuve pedint.Neputoki ant pensininku,nespesit mirktelt pati tokia busi.Laikas greit bega...

Joanna

Joanna portretas
Sau tos pensininkės gaili nusipirkti kokį nors skanėstą ir aplinkiniams dejuoja,kad labai sunkus gyvenimas. O sukčiams savo pinigus atiduoda lengvai.Iš mano aplinkinio rato tik viena kaimynė,gaunanti 300 eurų nedejuoja, o visos atseit vargsta.Kas darytųsi prie bankų,jeigu paskelbtų,kad pinigai keičiasi...Per dienas ir naktis tie vadinami vargšai stovėtų eilėse ir keiksnotų valdžią...

o

o portretas
/kazkam/ labai malonu nes nieko nepranesa ar pagavo ka pagavo pavarde tautybe ir tt..... bet ne sito nebus kol rusas bus Klaipedoje su savo /pacukais/ o meras padarys isvada kam visos instancijos tarnauja?....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių