Vagių grobis – kasos aparatas, motoroleris ir įrankiai

Uostamiestyje savaitės pabaigoje darbavosi vagys. Ilgapirščiai įsibrovė į parduotuvę, pavogė namo rūsyje stovėjusį motorolerį ir įrankius, kurie buvo sudėti statybiniame vagonėlyje.

Ankstų penktadienio rytą, apie 5 val., uostamiesčio policija gavo pranešimą, kad įsibrauta į parduotuvę, esančią Paryžiaus Komunos gatvėje. Tą vagys padarė, išdaužę vitrinos stiklą.

Iš patalpų pavogtas kasos aparatas su pinigais. Verslininkų patirti nuostoliai tikslinami.

Penktadienį apie 11 val. į policiją kreipėsi 51 metų klaipėdietis, gyvenantis Statybininkų prospekte. Vyras pranešė, kad iš namo rūsio koridoriaus, į kurį patenka visi, dingo jo motoroleris.

Transporto priemonės vertė 1,1 tūkst. eurų. Nuo vagių vyras motorolerį bandė apsaugoti prirakindamas jį metaline grandine.

Ilgapirščiai įsibrovė ir į Latvijos įmonei priklausantį statybinį vagonėlį, stovintį Rimkuose, Industrijos gatvėje. Iš jo dingo įrankiai, tarp kurių – du suvirinimo aparatai, elektros pjūklas ir suktukas, perforatorius.

Ilgapirščiai į vagonėlį pateko, nupjovę spyną. Vagystė pastebėta penktadienio rytą, apie 8.30 val. Bendrovė skaičiuoja nuostolius, kuriuos patyrė.


Šiame straipsnyje: vagysvagystėplėšikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

deras

deras portretas
Ta gaidyna ims gaudyti ar taip ir dergsis, kol kas kaulu nesulauzys?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių