Vandalai nuniokojo Dituvos eglę

Dituvos sodų bendrijoje naktį į trečiadienį  nuniokota dar nespėta įžiebti kalėdinė eglė.

Kalėdų puošmena šioje bendrijoje nukenčia nebe pirmą kartą, tačiau šįkart vagys nespėjo nuraizgyti nuo medžio eglės papuošimų ir girliandų.

"Labai bjauru. Vyrai antradienį visą dieną puošė eglę, o kažkas atėjo ir papuošalus nudraskė. Jau penkerius metus iš eilės mūsų bendrijos gyventojai dovanoja savo užaugintus medžius Kalėdų šventei. Šiemet dovanų gavome dvi egles, vieną jų padovanojome kitai bendruomenei, o kita eglė buvo pastatyta bendrijos teritorijoje", – pasakojo sodų bendrijos "Dituva" pirmininkas Tadas Vaitkus.

Kalėdinę Dituvos eglę žadama įžiebti ketvirtadienį.

"Susirenkame pabendrauti, ateina daug vaikų su tėveliais. Bendrijoje gyvena ir vienišų žmonių, kurie ieško šiltų akimirkų ir džiaugsmingų patyrimų", – tikino T.Vaitkus.

Dituviškiai ne pirmą kartą nukenčia nuo vandalų, todėl, puošdami eglę, jos girliandas ir papuošimus kantriai tvirtino užtraukiamais tvirtinimo dirželiais.

Ir kam gali džiaugsmą teikti vogti kalėdiniai papuošimai?

"Vyrai kas 30 centimetrų prisegiojo girliandas. Taip paprastai jau nenuimsi. Nespėta pavogti, tačiau viskas buvo išdraskyta. Ir kam gali džiaugsmą teikti vogti kalėdiniai papuošimai?" – stebėjosi T.Vaitkus.

Vagišiai išdraskė šviečiančių girliandų sujungimus.

"Teks iš naujo viską daryti. Eglės apšvietimui esame pakloję elektros kabelį. Girliandos sujungiamos specialiai pritaikytoje dėžėje. Žmonės vargo, litavo laidus, tik vos spėjome išbandyti apšvietimą, tą pačią naktį viskas buvo sugadinta", – apgailestavo bendrijos pirmininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jusu vardas

jusu vardas portretas
Ne vandalai, issigimeliai.

nesvarbu

nesvarbu  portretas
Dreverniskiu darbas

Čia ne vandalai

Čia ne vandalai portretas
o pikti ant viso pasaulio konteinerių grinčai. Kai esi pasmerktas visam laikui likti dugne, iš kurio nėra jokios vilties išlipti, pyksti ant viso pasaulio ir jam keršiji
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių