Vandalams užkliuvo berniuko muliažas

Mokinukų su kuprinėmis muliažai Klaipėdos gatvėse ties perėjomis vis dažniau tampa vandalų taikiniu. Vienas tokių vairuotojus mažinti greitį verčiančių berniukų nugriautas nuo stovo pačiame miesto centre.

Mokinukų su kuprinėmis muliažai Klaipėdos gatvėse ties perėjomis vis dažniau tampa vandalų taikiniu. Vienas tokių vairuotojus mažinti greitį verčiančių berniukų nugriautas nuo stovo pačiame miesto centre.

Vasaros pradžioje šešios tokios figūros buvo pastatytos prie pavojingiausiomis laikytų miesto perėjų.

Jau po kelių dienų klaipėdiečiai pradėjo jas niokoti. Vienas pirmųjų nukentėjo berniukas Statybininkų prospekte. Jis buvo nulaužtas nuo stovo ir numestas į žolyną.

Vėliau keli kiti muliažai buvo apipiešti: vienam jų paryškintos lūpos, kiti tiesiog apkeverzoti.

Šios savaitės pradžioje Taikos prospekte, prie prekybos centro "Saturnas", nuo stovo "nuvirto" dar vienas popierinis mokinukas.

Vargu ar kas ieškos kaltininkų. Įmonės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Algimantas Laurinavičius teigė, kad pagal susitarimą su miesto savivaldybe jie sustatė muliažus, tačiau juos prižiūrėti nėra įsipareigoję.

"Tai buvo eksperimentinis dalykas ir kol kas jokių rimtesnių susitarimų neturime. Sumontavome šešis muliažus, jeigu jie prigis, galbūt jų atsiras daugiau, bet kol kas apie tai nieko nežinau. Apie nuverstąjį informuosiu savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorių, žiūrėsime, ar reikės jį atstatyti", – svarstė A.Laurinavičius.

Tiesa, pirmąjį nuverstą berniuką įmonė atstatė, o išteptuosius nuvalė. Galbūt ir antrasis nugriautas muliažas netrukus taip pat bus sutvarkytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaska

vaska portretas
tik laiko klausimas, kad jaunimas isvartys visus tuos muliazus...

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Labai efektyvi priemonė, visad priverčia stabtelt, nes pamačius atrodo kad žmogus prie perėjos ;D

geriau

geriau portretas
Geriau policijos patruliai pasivazinetu su paprastais automobiliais ir savo akimis pamatytu , kaip daugelis vairuotoju laikosi keliu eismo taisykliu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių