Vandalų chuliganizmą nutraukė pulkininkas

Pačiame Šilutės centre, istoriniame Hugo Šojaus parke, savaitgalį vandalai išspardė šviestuvus. Nudaužtus šviestuvų gaubtus išvydęs Pagėgių pasieniečių vadas iškvietė policiją.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės vadas pulkininkas Rimantas Timinskis apie vandalų padarytą žalą policijai pranešė sekmadienį prieš pietus.

Paaiškėjo, jog miesto parke vandalai sugebėjo nulaužti maždaug trijų metrų aukštyje esančių šviestuvų gaubtus.

"Jis mums atnešė suradęs vieną šviestuvų, pirmadienį krūmuose radome ir kitą. Tikėtina, kokie nors vaikėzai šviestuvus nulaužė stipriai spirdami į jų atramas. Nuo smūgio išlūžta šviestuvo gaubto tvirtinimas, ir burbulo formos šviestuvas nukrenta ant žemės. Po to mums tenka sukti galvas: remontuoti ar pirkti naujus?" – pasakojo Šilutės seniūnas Raimondas Steponkus.

Pirmadienį seniūnijos darbuotojai apžiūrėjo pėsčiųjų taką, vedantį nuo parko Šyšos upės link.

"Ant pylimo taip pat buvo apšviestas takas, ir ten nulaužta. Žmonės juk nori, kad būtų šviesu, kad būtų apšviesti pėsčiųjų takai, o kažkas viską laužo", – apgailestavo seniūnas.

Šilutės centrinėje dalyje dailūs šviestuvai buvo nupirkti prieš keletą metų. Kiek vandalai pridarė žalos miestui, dar skaičiuojama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elena

Elena portretas
prie ko šita nuotrauka, ir kodėl neįvardintas žmogus joje-vistik, europarlamentaras. Kokia čia užslėpta potekstė...

Klaipėdietis

Klaipėdietis  portretas
Taip ir neaišku, kokius vandalų chuliganiškus veiksmus nutraukė valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės vadas pulkininkas Rimantas Timinskis. Pranešdamas apie vandalų padarytą žalą policijai ir atnešdamas vieną šviestuvų? Gal dar reikėjo pavadinti tai žygdarbiu taikos metu? Tikėtina, kad taip būtų pasielgęs kiekvienas normalus asmuo.

bmw fanas

bmw fanas portretas
ooooo tu Kuuuuuu. r. v. a. gera silke!!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių