Vėl – girtuokliai prie vairo

Per pastarąją parą pareigūnams įkliuvo trys neblaivūs vairuotojai, kurių du sukėlė avarijas. Po incidentų vienas jų blaivėja areštinėje, kitas – ligoninėje.

Šeštadienį apie pusė trijų ryto Klaipėdoje, Sausio 15-osios g., patruliuodami pareigūnai sustabdė automobilį "Seat Ambra", kurį vairavo neblaivus (1,70 prom.) 1984 m. gimęs vyras, jis uždarytas į areštinę.

Penktadienį apie 21.30 val. Kretingos rajone, Aukštakių kaime, neblaivus (1,58 prom.) 1973 m. gimęs kretingiškis, vairuodamas automobilį "Opel Astra", nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio bei atsitrenkė į kelio ženklą.

Tą patį vakarą apie 23 val. kelyje Rietavas–Tverai–Varniai, 25-erių  šiaulietis, vairuodamas kitam asmeniui priklausantį automobilį "Opel Zafira", taip pat neblaivus (2.20 prom.), nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldęs automobilio apsivertė. Vairuotojas dėl krūtinės sumušimo gydomas Plungės ligoninėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nė vienos pavardės tai kam ir rašote užteks parašyti kad trys vairuotojai vairavo girti tik viena eilutė ir tas pats aiškumas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių