Vingio gatvėje – ginčas, kas vairavo automobilį

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį uostamiesčio gatvėse ir Klaipėdos rajono keliuose darbo turėjo policijos pareigūnai. O štai vienas pilietiškas taksi vairuotojas pareigūnus kvietė, kai vienas automobilis kliudė dvi stovėjusias mašinas.

Apie 4 val. ryte Vingio gatvėje buvo sudaužyti du kelkraštyje stovėję automobiliai. Visa tai matė taksi vairuotojas, žmogus iš karto kvietė policijos ekipažą.

Paaiškėjo, jog automobilyje buvęs vyras yra neblaivus. Jis aiškino, jog nevairavo automobilio „VW Tiguan”, o jį esą vairavo jo draugė.

Patikrinus blaivumą, paaiškėjo, jog moteris blaivi, o štai vyriškiui nustatytas 1,65 prom. girtumas. Tačiau taksi vairuotojas savo paaiškinime teigia, kad vairavo vyras. Taip pat laukiama filmuotos medžiagos iš apsaugos kamerų. Gali būti, kad bus papildoma medžiaga už melagingus parodymus.

Policijos patruliams kelyje į Šernų sodus įkliuvo „Mercedes Benz“ vairuotojas. Jam nustatytas 0,38 prom. girtumas, patikrintas ir kitas, BMW X6 automobilio vairuotojas. Šis taip pat įpūtė leistiną normą – 0,12 prom.

Kitas „Škodą“ vairavęs vairuotojas pasirodė esąs girtesnis. Jam nustatytas 0,94 pro. girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Auris

 Auris portretas
Jo,jo,daugiau stukačių,tai policijai dirbt nereikės. Pilietiški vairuotojai......o dabar žmogus be teisių

Keista

Keista portretas
Kazin kodel nebaudzia straipsnio rasytojos, uz melaginga informacija. Praktiskai pliotku bobutes komentaras. Geda

Anonimas

Anonimas portretas
Kad tik kuo DAUGIAU TOKIU PILIETISKU ZMONIU ! SAUNUOLIS VAIRUOTJAS !!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių