Visiškai girta moteris vežė vaiką ir apdaužė du automobilius

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Klaipėdoje sunkiai apgirtusi vairuotoja, vykusi su mažamečiu vaiku, atsitrenkė į du automobilius, pranešė Kelių policijos tarnyba.

19.18 val. Paryžiaus Komunos gatvėje neblaivi 32 metų „Toyota Avensis“ vairuotoja išvažiuodama iš teritorijos nesuvaldė vairuojamo automobilio ir kliudė ją praleisti sustojusį „Volkswagen Arteon“.

Ji iš eismo įvykio vietos išvažiavo, tačiau netrukus toje pačioje gatvėje, ties sankryža su Rumpiškės gatve, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kurioje susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „AUDI Q7“.

Atvykę pareigūnai rado moterį, sėdinčią su mažamečiu vaiku ant galinės sėdynės. Vairuotojai buvo nustatytas sunkus, 2,62 prom. girtumas.

Kartu važiavęs septynmetis berniukas sužeistas nebuvo, vaiku pasirūpino atvykusi giminaitė, o pati vairuotoja buvo sulaikyta ir uždaryta į policijos areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kadangi jau nuo seniai pas mus dėl visko tik vyrai kalti, tai bobos išvis nuo grandinės nutrūko nepakaltinamomis likusios. (boba sumetė vaikus į šulinį, Vyras prisiėmė jos kaltę, boba į užsienius, o vyriokui nuo visa to dar ir stogą nukėlė :/)

jooo

jooo portretas
Pasirodo Klaipedoje gyvena pačios ''kiečiausios'' DAILIOSIOS LYTIES ATSTOVES gyvena.Prieš menesį važiavo pritempusi . Vasarą klaipediete, įkopusi į 8tą dešimtį pensininke, Gargžduose prisprogus dauže masinas maximos aikstelej .Dabar -pavargus nuo problemų šeimoje...Kur ritames?..Tuoj mes visi slepsimes namie nuo pavargusiu nuo gyvenimo moteru. Jos gatvese dauzys ne tik masinas, bet ir patvoriuose dubasins visus joms neitikusius. o vaikai ''didziuosis'' tokiomis mamomis ir mociutemis.BAISU

Anonimas

Anonimas portretas
ir kur VAIKU teises !? juk GRESME !!!!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių