Klaipėdos rajone dviračiais važinėjusi šeima pajuto grėsmę gyvybei

Nepažįstamus žmones užpjudęs šunimi ir grasins jiems su kirviu rankoje, panašu, ne juokais išgąsdino ir policininkus. Agresyvaus vyro elgesio motyvas kol kas pareigūnams nežinomas.

Sekmadienį vakare, apie 20.30 val. Derceklių kaimo ribose dviračiais važiavusią šeimą užsipuolė nepažįstamas vyras.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė pasakojo, kad moterį, jos sutuoktinį ir du vaikus užsipuolė nebejaunas vyras.

Jis rėkaudamas priekaištavo dėl to, kad svetimi važinėja pro jo namą, rankoje laikė kirvį, paleido savo šunį, kuris puolė dviračiais važiavusius žmones.

„Jūs čia nevažinėsite!“, – grasino agresyvus ir, iš pažiūros, neblaivus vyras.

Šeimyna labai išsigando, ypač didelį stresą patyrė poros vaikai. Moteris paskambino pagalbos telefonu ir pranešė apie pavojingą.

Kiek daugiau nei po pusvalandžio į įvykio vietą atvažiavo policininkai. Pirmasis ekipažas atvyko iš Gargždų. Pareigūnai beldė į namo duris, bet jos ilgokai neatsivėrė.

Po kiek laiko namo lange pasirodė šeimininkas. Jau temo, tad prietemoje pareigūnai negalėjo įžiūrėti, ką vyras laikė rankoje. Vyro elgesys ir pats daiktas vertė manyti, kad žmogaus rankoje – šautuvas.

Vyras ilgokai rėkavo, kad durų neatidarys, maža to, jis grasino nušausiąs policininkus.

Situacija buvo neprognozuojama. Policininkai išsikvietė pastiprinimą. Jiems į pagalbą atvyko policijos patruliai iš Klaipėdos.

Tik tada atsivėrė namo durys. Pareigūnai panaudojo kovinės savigynos veiksmus ir sulaikė namo šeimininką.

Vyras buvo išgabentas į policijos komisariatą, kur, pasak R.Stasiulaitienės, apie 24 val. alkoholio matuokliu buvo pamatuotas jo blaivumas. Matuoklis parodė 1,35 prom.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė patikino, kad vyras šautuvo neturėjo.

Rankoje jis laikė kažkokį medinį daiktą.

Vėliau policija gavo sulaikyto 63 metų vyro sutuoktinės pareiškimą, kuriuo moteris apskundė policininkų veiksmus.

„Man susidaro įspūdis, kad moteris nežinojo priešistorės. Ji piktinosi, kad į namą įsiveržė pareigūnai ir panaudojo prieš jos vyrą jėgą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sodininkas

sodininkas portretas
Ir greicio megeju, kurie soduose laksto lyg pamise, o gal ir 100 gr ikale

dituva

dituva portretas
Aciu policijai uz pagalba, tiktai norisi pastebeti, kad Dituvos soduose reiketu irengti pastovia policijos nuovada, neblaiviu ,agresyviu ,ypac gatvese daugybe.

>

> portretas
Iseina,kad uztenka,"skambucio",kad i tavo privacias valdas isiverztu,valanda dauzytu i duris-langus, isiverztu i nama,primustu(koviniai veiksmai),istemptu,isveztu("gerai",kad ne i sibira),apkaltintu,nezinia kuom ...? ... ??? Ka tuo ,REIKALU,raso- sako Lietuvos Respublikos Konstitucija?Ir ka tuo,reikalu,sako,"panasus i "skambuti""?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių